Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Telekommunikaatio » Ålcom svarar framöver för Soneras felavhjälpningstjänster på Åland

Telia

Ålcom svarar framöver för Soneras felavhjälpningstjänster på Åland

Pressmeddelande.
Publicerad: 30.08.2016 kl. 10:00
Utgivare: Telia

Sonera har valt lokala Ålcom som leverantör för felavhjälpningstjänster på Åland.

Från början av september anlitar Sonera en lokal operatör för felavhjälpningen på Åland.

”Ålcom är en känd lokal aktör och en sedan tidigare bekant samarbetspartner även för vår koncern Telia Company. För våra kunder märks förändringen inte, eftersom felavhjälpningen fortsätter som förut. Soneras egen personal betjänar Soneras kunder på Åland även i fortsättningen när det gäller tjänsterna i övrigt”, säger Taina Kovanen som ansvarar för nätbyggandet hos Sonera.

Vältäckande 4G-nät på Åland

4G-nätet byggdes till största delen ut på Åland redan i fjol. I år har vi installerat ytterligare ett tiotal 4G-basstationer.

”Sonera har aktivt byggt ut 4G-nätet under de senaste åren, så 4G-täckningen är god på Åland. Men vi fortsätter utbyggnaden för att kunna betjäna våra kunder allt bättre även på Åland”, säger Kovanen.

Tilläggsuppgifter:

Soneras kommunikation, tfn 020 405 4000, communications-fi@sonera.com

Soneras kommunikations- och underhållningstjänster medger en smidigare vardag, frihet att välja och nya möjligheter för konsumenter, företag och sammanslutningar. I slutet av 2015 hade Sonera cirka 4,4 miljoner abonnemangskunder. Vi har verksamhet i hela landet och sysselsätter cirka 3 700 personer.  www.sonera.fi

Sonera är en del av TeliaSonerakoncernen, ledande telekombolag i Norden och Baltikum. Vår verksamhet bygger på principer för ansvarstagande affärsverksamhet som vi tillämpar och utvecklar i takt med att samhället förändras. Läs mer om oss på www.teliacompany.com

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs