Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Telekommunikaatio » AKK Sports ja Elisa kehittivät Neste Oil Rallista yhden rallin MM-sarjan digitaalisimmista osakilpailuista

Elisa Oyj

AKK Sports ja Elisa kehittivät Neste Oil Rallista yhden rallin MM-sarjan digitaalisimmista osakilpailuista

Tiedote.
Julkaistu: 17.07.2013 klo 14:25
Julkaisija: Elisa Oyj

Yksi Pohjoismaiden suurimmista vuosittaisista yleisötapahtumista, rallin MM-sarjan Suomen osakilpailu Neste Oil Ralli, on kokenut suuren muutoksen viime vuosien aikana. Kilpailun järjestäjä AKK Sports ja Elisa ovat yhteistyössä kehittäneet tapahtumaa entistä paremmin reaaliajassa seurattavaksi ja elämyksellisemmäksi uusin keinoin.

Neste Oil Rallia voi uudistusten myötä seurata reaaliajassa mistä tahansa ja muun muassa suuret näytöt rallin kilpailukeskuksen, Jyväskylän Paviljongin, alueilla lisäävät tapahtuman vaikuttavuutta ja elämyksellisyyttä ja tuovat urheilun tähdet lähemmäksi katsojia.

- Aiemmin pienen fanipiirin rallista on vuosien saatossa muodostunut merkittävä autourheilutapahtuma. Suomalaiset ovat mobiilikansaa ja uudistukset on tehty katsojien ehdoilla. Yhteistyössä AKK Sportsin kanssa olemme tuoneet uusimmat teknologiset ratkaisut tähän tapahtumaan sopivaksi. Olemme myös lisänneet alueella tapahtuman ajaksi verkkomme kapasiteettia ja ajankohtaisia tilanteita ja tuoreimpia tuloksia sekä kisakatsauksia ja -koosteita voi seurata mobiilisti reaaliajassa, Juha Peltomäki Elisalta toteaa.

Videoratkaisut vapauttavat kisaorganisaation ja kuljettajat keskittymään olennaiseen

Visuaalisuutta tapahtumassa on kehitetty erilaisten videosisältöjen ja suurten näyttöruutujen avulla. Uusin lisäys tapahtumanjärjestämistä kehittäviin tekijöihin on AKK Sportsin käyttöön ottamat videoneuvotteluratkaisut. Ne vapauttavat kisaorganisaation aikaa matkustamisesta ja lisäävät tehoa varsinaiseen työntekoon.

- Työtahtimme on näin kesäaikaan ja rallin lähestyessä varsin hektinen. Elisan tarjoamilla videoneuvotteluratkaisuilla pystymme keskittymään paremmin olennaiseen, ja tavoittamaan paitsi organisaatiomme, myös kenttäväkemme ja yhteistyökumppanimme entistä kätevämmin, Tiina Lehmonen AKK Sportsilta kuvailee.

Tämän vuoden Neste Oil Ralli ajetaan 31.7. - 3.8.2013.  Ralliyleisölle luvassa on tuttu, toivottu vauhtiklassikko, kun reitillä jatkaa maailman vaikeimmaksi erikoiskokeeksi nimetty Ouninpohja Jämsässä. Metsäerikoiskokeiden ohella MM-rallista pääsee nauttimaan kaupunkiympäristössä, kuten Killerin raviradan Supererikoiskokeella Jyväskylässä. Eteläisimmillään Neste Oil Ralli käy Koukunmaan erikoiskokeella Mäntsälässä, vain tunnin ajomatkan päässä Helsingistä. Kilpailun televisioi Suomessa MTV3 MAX.

Sporttimobiili on Elisan mobiili, urheiluun keskittyvä palvelu, joka tuo myös Neste Oil Rallin kännykkääsi ja tablettiisi. Rallin aikana voit seurata Sporttimobiililla kätevästi mm. tulospalvelua, Neste Oil Rallin tiedotteita, live-videolähetyksiä, haastatteluja ja tunnelmia sekä muita kisauutisia. Sporttimobiilin peruspalvelu on ilmainen, mutta vaatii dataliittymän puhelimeen. Katso www.sporttimobiili.fi.

Lisätiedot:

  • AKK Sports Oy, toimitusjohtaja/Neste Oil Rallin promoottori Tiina Lehmonen, p. 0400 546 410, etunimi.sukunimi@autourheilu.fi
  • Elisa Oyj, Keski-Suomen aluejohtaja Juha Peltomäki, p. 050 570 1986, etunimi.sukunimi@elisa.fi

Elisa on tietoliikenne- ja ICT-palveluyritys. Tuomme elämyksiä suomalaisten elämään ja tuottavuutta liiketoimintaan online- ja ICT-palveluillamme. Palvelemme noin 2,2 miljoonaa kuluttajaa, yritystä ja julkishallinnon organisaatiota. Mobiililiittymien markkinajohtajana tarjoamme asiakkaillemme kattavan ja nopean verkon, joka mahdollistaa 3G- ja 4G-palvelut. Liikevaihtomme vuonna 2012 oli 1,55 miljardia euroa ja henkilöstömäärämme 3 860. Tarjoamme palvelut kansainvälisesti yhteistyössä Vodafonen ja Telenorin kanssa. Lisätietoja www.elisa.fi

Neste Oil Ralli on Suomessa vuosittain ajettava FIA:n rallin MM-sarjan osakilpailu. Kilpailu on kuuluisa nopeista sorateistään, näyttävistä hypyistään sekä mahtavista järvimaisemistaan. Tänä vuonna Suomen MM-ralli ajetaan 31.7.–3.8. - keskuspaikkana on Jyväskylä ja kilpailureitti ulottuu aina Lahden seudulle saakka. Tapahtuma on yksi Pohjoismaiden suurimpia vuosittaisia yleisötapahtumia ja myös kilpailijamäärältään yksi sarjan suurimmista. Lisätietoja www.nesteoilrallyfinland.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs