Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Telekommunikaatio » Acer panostaa markkinointiin

Acer

Acer panostaa markkinointiin

Tiedote.
Julkaistu: 13.09.2012 klo 08:00
Julkaisija: Acer

Globaali Red Peak Group vastaamaan markkinoinnista ja Michael Birkin markkinointijohtajaksi

Maailman johtava kannettavien tietokoneiden valmistaja Acer panostaa markkinointipuoleen kertarysäyksellä. Yhtiö on valinnut uudeksi markkinointitoimistokseen maailmanlaajuisesti toimivan Red Peak Groupin ja nimittänyt Red Peakin hallituksen puheenjohtajan Michael Birkinin Acerin markkinointijohtajaksi. Markkinointijohtajana Birkin vastaa Acerin globaalista brändista ja raportoi suoraan Acerin ylimmälle johdolle lokakuusta 2012 alkaen.

Acerin hallituksen puheenjohtaja ja toimitusjohtaja J.T. Wang kertoo: ”Päätavoitteemme Red Peak -yhteistyössä on korostaa Acerin markkinoinnillisia vahvuuksia ja muuttaa yhtiön sisäistä näkemystä markkinoinnista.”

”Markkinoinnilliset seikat nousevat tärkeään rooliin jo tuotekehitysvaiheessa”, Wang jatkaa. ”Tunnemme asiakkaittemme toiveet ja vastaamme niihin tuotteiden ja palveluiden kehityksellä. Rakennamme kattavaa markkinointiverkostoa.”

Birkinia pidetään eräänä maailman arvostetuimmista brändistrategina ja markkinoinnin asiantuntijana. Hän on uransa aikana ehtinyt toimia Interbrand Groupin toimitusjohtajana ja työskennellyt eri rooleissa Omnicom-yhtiöissä. Birkin perusti Red Peakin vuonna 2010 ja yrityksellä on toimipisteet New Yorkissa, Lontoossa ja Los Angelesissa.

Acerin markkinointiorganisaatiossa tapahtuvien muutosten osana tämänhetkinen markkinointijohtaja Walter Deppeler on nimitetty uuden markkinointikomitean puheenjohtajaksi. Hänen vastuullaan on Acerin globaalin markkinointi- ja brändistrategian integrointi.

Lisätietoja:                                                                                                                                

Jukka-Pekka Korkiakangas, Country Manager, Acer Suomi

Puh. 045 880 7675

E-mail: jukka-pekka_korkiakangas@acer-euro.com

 

Tuotetestit: acer@aleksinkaiku.fi


***

Acer

Vuonna 1976 perustettu Acer on aina keskittynyt murtamaan raja-aitoja ihmisten ja teknologian välitä. Acer auttaa ihmisiä löytämään uutta, luomaan ja kasvamaan. Acer on markkinoiden suurin kannettavien tietokoneiden toimittaja maailmanlaajuisesti (Gartner 2012). Acer Groupissa työskentelee 8000 henkilöä ja sen liikevaihto vuonna 2011 oli noin 12,6 miljardia euroa. Acerin kanavamalli on yhtiön liiketoiminnalle äärimmäisen tärkeässä asemassa. Yhtiöllä on kolme brändiä, Acer, Packard Bell ja Gateway, joista Acer ja Packard Bell ovat saatavilla Suomessa. Acerin tuotteissa korostuu ympäristöystävällisyys ja yhtiön koko tilaus-toimitusketju on sitoutunut vihreiden arvojen toteutumiseen. Acer on Olympialaisten virallinen kumppani. Lisätietoa osoitteessa www.acer-group.com.


Mediayhteydet & tuotetestit

Acerin mediayhteyksistä ja tuotetestikyselyistä Suomessa vastaa viestintätoimisto Aleksin Kaiku. Jos haluat uusinta tietoa Acerista tai kokeilla Acer-tuotteita, ota yhteyttä osoitteeseen acer@aleksinkaiku.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs