Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Telekommunikaatio » Acer hyvittää Windows 8 -päivityksen Ultrabookeille™

Acer

Acer hyvittää Windows 8 -päivityksen Ultrabookeille™

Tiedote.
Julkaistu: 13.07.2012 klo 10:00
Julkaisija: Acer

Acer on mukana Microsoftin tuoreessa Microsoft Windows 8 Upgrade Program -päivitysohjelmassa. Ohjelma tarjoaa PC:n 2.7.2012 ja 31.1.2013 välisenä aikana ostaneille mahdollisuuden korvata Windows 7 -käyttöjärjestelmä uudella Windows 8:lla hintaan 14,99 euroa. Asiakkaat, jotka ovat ostaneet kyseisellä ajanjaksolla Acerin Ultrabookin, voivat hakea Acerilta hyvityksen Windows 8:n hankkimisesta.

Acer tarjoaa päivityksen käyttäjille varmistaakseen, että sen viimeisintä teknologiaa edustavilla tuotteilla on myös viimeisintä teknologiaa edustava käyttäjärjestelmä, mikä varmistaa parhaan asiakaskokemuksen.

Ohjelmaan kuuluvat Ultrabook-mallit ovat Aspire S3, Aspire S5, Aspire M3 ja Aspire M5.

Päivitys on tehty käyttäjälle mahdollisimman yksinkertaiseksi. Windows 8 -päivitys tehdään ensin normaalin Windows Upgrade -prosessin mukaisesti. Tämän jälkeen asiakas voi tehdä hakemuksen hyvityksestä Acerin verkkosivuilla osoitteessa www.acer.com/windows8upgrade. Asiakasta pyydetään identifioimaan koneensa sekä toimittamaan tietoja, joilla vahvistetaan, että hän on noudattanut Microsoftin Upgrade Program -ohjelmaa. Acer hyvittää päivityksen kustannukset asiakkaan pankkitilille. Tarkempia tietoja löytyy Acerin verkkosivuilta osoitteesta www.acer.com/windows8upgrade.

Ainutlaatuisessa ohjelmassa ovat Suomen lisäksi mukana Alankomaat, Bahrain, Belgia, Bulgaria, Espanja, Etelä-Afrikka, Israel, Italia, Itävalta, Kroatia, Kuwait, Latvia, Liettua, Luxemburg, Norja, Puola, Portugali, Romania, Oman, Qatar, Ranska, Ruotsi, Saksa, Saudi-Arabia, Slovenia, Sveitsi, Tanska, Tshekki, Turkki, Ukraina, Unkari, Venäjä, Viro, Yhdistyneet Arabiemiraatit ja Yhdistynyt Kuningaskunta.

 

EHDOT

Aika

 

Hakemuksen jättöaika alkaa siitä, kun Windows 8 on yleisesti saatavilla ja päättyy 15.3.2013.

Tuotteet, joille korvausta voi hakea

ULTRABOOK -KAMPANJA : Acer Aspire S3, Acer Aspire S5, Acer Aspire M3 and Acer Aspire M5

MICROSOFTIN OMA PÄIVITYSTARJOUS: Kampanjaan kuuluvat Acerin PC-mallit, joissa on Windows 7 Home Basic, Home Premium, Professional tai Ultimate. Täydellinen lista kampanjaan kuuluvista malleista löytyy Acerin verkkosivuilta osoitteesta http://www.acer.co.uk/ac/en/GB/content/windows-upgrade-offer

Mitä tietoja asiakkaalta kysytään hakemuksen yhteydessä?

Yhteystiedot: Nimi, Osoite, Sähköpostiosoite, Puhelinnumero, pankkitili*

Koneen sarjanumero

Microsoftin vahvistussähköposti Windows 8 -päivityksestä

Kuinka kauan korvauksen saaminen kestää?

6-8 viikkoa.

Muuta huomioitavaa

Hyvitystä voi hakea vain koneelle asennetun Windows 7 -käyttöjärjestelmän kielelle.

 

* Pankkitiliä tarvitaan hyvityksen maksamiseksi tilille.

 

Lisätiedot:

Acer Finland Oy                                                                                                                                   

Jukka-Pekka Korkiakangas, Country Manager

Puh. 045 880 7675

E-mail: jukka-pekka_korkiakangas@acer-euro.com

Acer

Vuonna 1976 perustettu Acer on aina keskittynyt murtamaan raja-aitoja ihmisten ja teknologian välitä. Acer auttaa ihmisiä löytämään uutta, luomaan ja kasvamaan. Acer on markkinoiden toiseksi suurin kannettavien tietokoneiden toimittaja maailmanlaajuisesti (Gartner 2011). Acer Groupissa työskentelee 8000 henkilöä ja sen liikevaihto vuonna 2011 oli noin 12,6 miljardia euroa. Acerin kanavamalli on yhtiön liiketoiminnalle äärimmäisen tärkeässä asemassa. Yhtiöllä on kolme brändiä, Acer, Packard Bell ja Gateway, joista Acer ja Packard Bell ovat saatavilla Suomessa. Acerin tuotteissa korostuu ympäristöystävällisyys ja yhtiön koko tilaus- toimitusketju on sitoutunut vihreiden arvojen toteutumiseen. Acer on Olympialaisten virallinen kumppani. Lisätietoa osoitteessa www.acer.fi.

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs