Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Talous » Yrittäjät myyntikuntoon HAAGA-HELIAn standillä OMA YRITYS 2014 -tapahtumassa

Haaga-Helia ammattikorkeakoulu

Yrittäjät myyntikuntoon HAAGA-HELIAn standillä OMA YRITYS 2014 -tapahtumassa

Tiedote.
Julkaistu: 14.03.2014 klo 08:52
Julkaisija: Haaga-Helia ammattikorkeakoulu

HAAGA-HELIA on mukana OMA YRITYS 2014 –tapahtumassa 18.-19.3. sparraamassa yrittäjiä myyntikuntoon ja tarjoamassa erilaisia ratkaisuja myyntityön tehostamiseksi.

Kasvuhakuisille yrittäjille, yrittämisen alkutaipaleella oleville ja yrittäjähenkisille suunnattu OMA YRITYS 2014 –tapahtuma tarjoaa kaksi päivää tiukkaa asiaa myynnistä ja sen kasvattamisesta.  Suomen johtava yrittäjyystapahtuma OMA YRITYS järjestetään jo 19. kerran Helsingin Wanhassa Satamassa ja paikalle odotetaan saapuvan yli 2 000 yrittäjää eri puolilta maata.

HAAGA-HELIA on myös tapahtumassa vahvasti mukana tarjoamassa yrittäjille erilaisia ratkaisuja myyntityön tehostamiseen. Valikoimasta löytyy mm. räätälöityä täsmäkoulutusta tai yrityksen myyntiorganisaation sparrausta ja mittaamista. HAAGA-HELIA projektipäällikkö Pia Hautamäki pitää tapahtumassa myös esitelmän aiheesta ” Myyntiä voi oppia! 12 myynti-ja palveluosaajan tunnistettua kompetenssia” 19.3. klo 12-12.30 salissa 8.

Lisätietoja:
koulutuspäällikkö Juha Marjakangas, puh 050 570 7101, juha.marjakangas@haaga-helia.fi


 

 

HAAGA-HELIA on yksityinen ammattikorkeakoulu, joka kouluttaa liike-elämän ja palveluelinkeinojen asiantuntijoita sekä tutkii ja kehittää näihin aloihin liittyvää osaamista ja toimintaa. Koulutusalamme ovat liiketalous, tietotekniikka, hotelli-, ravintola- ja matkailuala, johdon assistenttityö, toimittajakoulutus, liikunta-ala sekä ammatillinen opettajankoulutus. HAAGA-HELIAn 10 500 opiskelijaa luovat työelämäverkostoja jo opiskeluaikanaan. Opiskelijoita tukee liki 700 työntekijän korkeatasoinen kansallinen ja kansainvälinen osaaminen.

 

 

 

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs