Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Talous » Yli miljoonan euron edestä autohuoltotarjouksia

AutoJerry Oy

Yli miljoonan euron edestä autohuoltotarjouksia

Tiedote.
Julkaistu: 11.11.2014 klo 07:15
Julkaisija: AutoJerry Oy

 

AutoJerry jatkaa reippaassa kasvussa kohti loppuvuotta. Palvelun kävijämäärät ovat nousseet yli 50% joka kuukausi ja lokakuussa rikoimme miljoonan euron rajan annettujen tarjousten määrässä. Tasaisella kasvuvauhdilla kahden miljoonan euron raja saavutetaan kuun vaihteessa.

”Olemme tyytyväisiä näihin lukuihin. Ne kertovat siitä, että korjaamot ovat ottaneet Internet-palvelut hyötykäyttöön markkinoinnissaan. Osalle korjaamokumppaneista AutoJerrystä on tullut ainoa tai tärkein markkinointikanava”, kertoo AutoJerryn markkinointivastaava Heikki Johansson.

AutoJerry on saanut kiitosta sekä autoilijoilta että korjaamoilta. Autoilijat saavat huollon helposti varattua verkossa. Vastaavasti korjaamo saa asiakkaita, joita ei ilman AutoJerryä olisi koskaan tavoittanut. Korjaamot ovat erityisen tyytyväisiä palvelun ominaisuuteen, jonka avulla huollon vahvistaneet asiakkaat pääsevät jättämään arvionsa siitä, kuinka huolto sujui. Tämä lisää korjaamojen luotettavuutta. Lisäksi autoilijan on helpompaa tehdä päätös viedä auto huoltoon sellaiseen korjaamoon, joka on saanut hyviä arvosteluja.

Pyysimme palvelussa mukana olevia korjaamoyrittäjiä kertomaan omin sanoin kokemuksistaan:

”Kun AutoJerry huolehtii näkyvyydestäni, voin itse keskittyä muihin asioihin. Lisäksi on mukava saada rehellistä palautetta ja arvosteluja omilta asiakkaita AutoJerryn kautta”, Autohuolto Repofix, Tuusula.

”AutoJerry on erinomainen palvelu ja olemme saaneet paljon uusia asiakkaita palvelun kautta. AutoJerrystä onkin tullut meidän tärkein markkinointikanava uusien asiakkaiden hankintaan”, RNG Autohuolto, Oulu.

”AutoJerry on tosi helppokäyttöinen palvelu. Hyvä tapa olla yhteydessä uusiin asiakkaisiin”, Vantaan Tuulilasipiste, Vantaa.

AutoJerry tiimi on työskennellyt koko syksyn ajan kovaan tahtiin, jotta autoilijat löytäisivät heille parhaiten sopivat huoltoliikkeet. AutoJerry on mukana Slush -tapahtumassa Helsingin messukeskuksessa 18.- 19.11. Jos haluat tietää meistä lisää, tai haluat tulla mukaan kehittämään palvelusta entistäkin parempaa, ota yhteyttä ja sovitaan tapaaminen.

Lisätietoja:

AutoJerry Oy on suomalainen yritys, joka on kehittänyt autojerry.fi verkkopalvelun ajoneuvon omistajille ja autokorjaamoyrittäjille.

Autojerry.fi on ilmainen ja tehokas nettipalvelu autokorjaamojen vertailemiseen. Palvelussa pyydät helposti tarjoukset alueesi autokorjaamoilta ja sovit huoltoajan valitsemasi korjaamon kanssa. Yli 500 korjaamokumppanin kanssa AutoJerry on Suomen suurin autohuoltojen välityspalvelu. Autokorjaamokumppanien kautta AutoJerry palvelee sinua koko Suomessa Helsingistä Rovaniemelle. 

Autojerry.fi/medialle

Yhteystiedot:

TJ Jari Vallström, AutoJerry Oy
040 579 5219
jari.vallstrom@autojerry.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs