Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Talous » WHOPPER® goes Vaasa – BURGER KING® avaa ravintolan Pohjanmaalle

Restel Oy

WHOPPER® goes Vaasa – BURGER KING® avaa ravintolan Pohjanmaalle

Tiedote.
Julkaistu: 29.01.2016 klo 09:00
Julkaisija: Restel Oy

Hampurilaisketju BURGER KING® avaa keväällä uuden ravintolan Vaasan Kivihakaan. Ravintolan erikoisuus on autokaista, joka löytyy ennestään vain kahdesta Suomen BURGER KING® -ravintolasta. 
 

Mika, nyt on Vaasan vuoro”, sanoo BURGER KING® -ravintoloiden ketjujohtaja Mikko Mollberg. ”Olemme saaneet lukuisia toiveita ravintolan avaamisesta Vaasaan, mm. maanantaina Mikalta Facebookissa”, hän selventää. Toiveet on kuultu ja Vaasan vuoro koittaa tänä keväänä, jolloin Pohjanmaan ensimmäinen BURGER KING® aukeaa Kivihakaan. ”Pian myös Vaasassa päästään nauttimaan maailmankuuluista WHOPPER®-hampurilaisista, Chicken Fries -uutuusherkuista ja muista ketjun laadukkaista tuotteista”, iloitsee Mollberg.

Vuonna 1954 Yhdysvalloissa perustettu BURGER KING® on tunnettu liekillä grillatuista hampurilaisistaan, jotka valmistetaan aina asiakkaiden toiveiden mukaan. Maailman toiseksi suurin hampurilaisravintolaketju erottuu kilpailijoistaan myös juomapuolella. BURGER KING® -ravintoloissa virvoitusjuomia saa juoda niin paljon kuin haluaa, ja lisäksi ravintoloissa tarjoillaan myös olutta.

Vaasaan avattava BURGER KING® -ravintola työllistää noin 25 henkilöä, joiden rekrytointi on jo käynnissä. Ravintolan erikoisuus tulee olemaan autokaista, joka Suomessa löytyy ennestään vain Tuusulan ja Jyväskylän BURGER KING® -ravintolasta.

BURGER KING® -ketju on laajentunut Suomessa nopeasti kahden ensimmäisen toimintavuotensa aikana. Kasvutahti jatkuu vauhdikkaana myös tänä vuonna. ”Uusia ravintola-avauksia on tiedossa jo useampia”, vinkkaa Mollberg. Vaasan lisäksi kevään aikana avataan BURGER KING® -ravintola mm. Meilahteen Helsinkiin.

 

Lisätietoja:
Mikko Mollberg, ketjujohtaja BURGER KING®, Restel Fast Food Oy
+358 40 485 4227, mikko.mollberg@restel.fi

Hanne-Mari Ahonen, Brand Manager BURGER KING®, Restel Fast Food Oy
+358 50 370 2423, hanne-mari.ahonen@restel.fi

 

BURGER KING®

Vuonna 1954 perustettu BURGER KING® on maailman toiseksi suurin hampurilaisravintolaketju. Ketjuun kuuluu yli 14 000 ravintolaa noin 100 maassa eri puolilla maailmaa. Suurin osa (n. 97 %) BURGER KING® -ravintoloista on itsenäisesti franchise-sopimuksilla toimivien yrittäjien pyörittämiä ravintoloita, joista monet ovat vuosikymmeniä toimineita perheyrityksiä. BURGER KING® -ravintolat palvelevat n. 11 miljoonaa asiakasta päivittäin. Lisätietoja Facebookista ja osoitteesta www.burgerking.fi

RESTEL OY

Restel Oy on Suomen johtava hotelli- ja ravintola-alan yritys. Konserniin kuuluu noin 240 ravintolaa ja 46 hotellia.  Liikevaihto vuonna 2014 oli 386,2 M€. Yritys työllistää Suomessa yli 5 000 hotelli- ja ravintola-alan ammattilaista. Restelin hotelleja ovat kotimaiset Cumulus- ja Rantasipi-ketjut, Hotelli Seurahuone Helsinki, kansainväliset Holiday Inn -hotellit, Crowne Plaza Helsinki ja Hotel Indigo Helsinki-Boulevard. Ravintoloihin kuuluvat mm. Burger King®-, Rax Buffet-, HelmiSimpukka-, Grillsson-, Huviretki-, Martina-, Wanha Mestari-, Hemingway’s -ravintolat ja Tapahtumaravintolat.

www.restel.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs