Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Talous » Vuoden Nuori Johtaja 2015 haku päällä

Suomen Nuorkauppakamarit ry

Vuoden Nuori Johtaja 2015 haku päällä

Tiedote.
Julkaistu: 06.08.2015 klo 21:54
Julkaisija: Suomen Nuorkauppakamarit ry

Vuoden Nuori Johtaja 2015 -kilpailu on käynnissä jälleen. Kilpailuun voi ehdottaa ketä tahansa alle 40-vuotiasta johtajaa, joka toimii vastuullisesti ja esimerkillisesti. Vuoden Nuori Johtaja johtaa organisaatiotaan päämäärätietoisesti ja kestävällä tavalla. Hän kantaa vastuun sekä asioista että ihmisistä. Vuoden Nuori Johtaja on johtaja isolla J:llä, joka innostaa joukkueessa tavoittelemaan huippusuorituksia.

Kestävä johtajuus on Vuoden Nuori Johtaja 2015 -kilpailun teema. Kilpailulla halutaan kannustaa nuoria hakeutumaan johtotehtäviin sekä kehittämään työelämässä tarvittavia kestävän johtamisen taitoja. Hakuaika kilpailuun päättyy 13.9.2015.

– Vuoden Nuori Johtaja -kilpailulla edistetään ja tehdään tunnetuksi hyvää johtajuutta, joka perustuu elinikäiseen oppimiseen, päämäärätietoiseen tekemiseen ja vastuun kantamiseen. Kilpailu luo meille kaikille suomalaisille kestävän johtajuuden esikuvia ja nostaa esiin tulevaisuuden johtamismalleja, joissa huomioidaan päätösten ja toiminnan kokonaisvaikutukset, toteaa vuoden 2015 Suomen Nuorkauppakamarit ry:n kansallinen varapuheenjohtaja Mervi Vuorinen.

– Jos tunnet nuoren johtajan, joka toimii kestävän johtajuuden periaatteiden mukaisesti kannattaa ilmoittaa kilpailuun mukaan. Kuka tahansa voi ilmoittaa ehdokkaan kilpailuun. Ehdotus on helppo jättää internetissä www.nuorijohtaja.fi/ilmoita, kannustaa kilpailusta vastaava kansallinen koordinaattori Niina Hämäläinen.

Kestävä johtajuus on tärkeä teema nykypäivän yrityselämässä. Yritykset ja johtajat harkitsevat yhä enemmän, miten kestäviä ja kauaskantoisia heidän päätöksensä ovat, ja miten yritys tarjoaa tuotteita ja palveluja menestyksekkäästi pitkällä aikavälillä. Kestävästä johtajuudesta on tullut liiketoiminnassa menestymisen edellytys.

Suomen Nuorkauppakamarit ry on järjestänyt Vuoden Nuori Johtaja -kilpailun vuodesta 2007 alkaen. Kilpailun pääyhteistyökumppani on Teknologiateollisuus ry. Kilpailussa palkitaan myös Teknologiateollisuuden Vuoden Nuori Johtaja. Kilpailun yhteistyökumppaneita ovat myös CxO Mentor, Experis, yritysvastuuverkosto FIBS, Taloudellinen tiedotustoimisto ja Suomen Ekonomit.

Lisätietoja:
Niina Hämäläinen
Suomen Nuorkauppakamarit ry
Vuoden Nuori Johtaja -kilpailun kansallinen koordinaattori
niina.hamalainen@jci.fi
puh. 050 3844 516

www.nuorijohtaja.fi

 

Liitetiedostot

Nuorkauppakamari on kansainvälinen alle 40-vuotiaiden jäsentensä kehittymis- ja johtamiskouluttautumisjärjestö sekä kontaktiverkosto. Kehitämme yhteiskuntaa ja johtajuutta paremman tulevaisuuden turvaamiseksi. JCI juhlii kansainvälistä 100-vuotisjuhlavuotta kuluvana vuonna. 

Suomen Nuorkauppakamarit ry on perustettu vuonna 1957. Varsinaisia jäseniä on noin 2 200 ja yhdessä alumnien kanssa noin 5 000. Globaalisti Nuorkauppakamari toimii 115 maassa, yli 200 000 jäsenen voimin. www.nuorkauppakamarit.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs