Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Talous » VMP:n Satakunnan ja Vakka-Suomen alueelle kaksi rautaista ammattilaista

VMP:n Satakunnan ja Vakka-Suomen alueelle kaksi rautaista ammattilaista

Tiedote.
Julkaistu: 07.05.2012 klo 10:45
Julkaisija: VMP

Timo Grönlund on aloittanut VMP Groupin Satakunnan ja Vakka-Suomen alueen myyntipäällikkönä. Grönlund siirtyi VMP:lle Kaupunkilehti Turkulaisen myyntiryhmän päällikön tehtävistä.  VMP:n Rauma-Uusikaupunki-Laitila -alueen uutena yhteyspäällikkönä on aloittanut Riikka Piispa.

– Näen tällä alalla valtavaa kasvupotentiaalia. VMP tarjoaa vastuullisia ratkaisuja työvoimapulan ratkaisemiseksi. On vain ajan kysymys, koska kansainvälinen rekrytointi lyö itsensä suurella volyymilla läpi, Timo Grönlund sanoo.

– Timo Grönlundin pitkä myynnillinen tausta ja yrittäjähenkinen persoona sopivat erittäin luontevasti VMP Groupin tahtotilaan kehittää Satakunnan ja Vakka-Suomen alueen palveluratkaisuja kokonaisvaltaisesti. Grönlund tuntee myös laaja-alaisesti vastuualueensa yrityselämää, joka entisestään avaa VMP Groupille uusia mahdollisuuksia. Hän tuo mukanaan rautaista osaamista, joka auttaa myös VMP:n asiakkaita menestymään omassa liiketoiminnassaan, toteaa VMP:n Länsi-Suomen myyntijohtaja Vesa Suominen.

Mediamaailmasta henkilöstöpalvelualalle

Timo Grönlund on syntyjään porilainen. Hän on tehnyt lähes 20 vuoden uran satakuntalaisessa mediamaailmassa: Grönlund oli perustamassa Porin City-lehteä vuonna 1989 ja hän on toiminut sekä Porin Sanomien, Satakunnan Yrittäjät -lehden että Satakunnan Messujen toiminnasta vastaavana johtajana. Viimeksi hän on toiminut Suomen Lehtiyhtymän omistamissa Jyväskylän Kaupunkilehdessä kustannusjohtajana ja Kaupunkilehti Turkulaisessa myyntiryhmän päällikkönä.

Grönlund odottaa tulevaisuutta avoimin mielin. Hänestä on upeaa, että saa olla kehittämässä asiakasyritysten tärkeintä liiketuloksen tekijää eli henkilöstöä.

– Ensimmäisten työviikkojen aikana olen huomannut, että VMP:n brändimielikuva vastaa todellisuutta, asiat hoidetaan vastuullisesti. Toiminnan vastuullisuus näkyy muun muassa yhteistyönä ammattiliittojen kanssa, työehtosopimusten mukaisina työehtoina sekä huolenpitona työntekijästä esimerkiksi koulutuksen ja perehdytyksen muodossa. Pitäisi olla itsestäänselvyys, että kaikki tällä alalla toimisivat näin, Grönlund toteaa.

– Henkilöstöpalvelualan erityisluonteisiin kuuluu, että meillä on kaksi tärkeää asiakasrajapintaa. Meidän pitää kuunnella asiakasta ja pyrkiä strategiseen kumppanuuteen, jossa todella pureudumme siihen, mitkä henkilöstöpalveluratkaisut auttavat asiakasta saavuttamaan liiketaloudelliset tavoitteet. Toisaalta annamme työtä etsiville ihmisille mahdollisuuden rakentaa uraa. Tämä on kiehtova haaste, Grönlund sanoo

Raumalle henkilöarvioinnin ja kehittämisen ammattilainen

VMP:n Rauma-Uusikaupunki-Laitila -alueella on yhteyspäällikkönä aloittanut Riikka Piispa, KTM. Ennen nykyistä työtään Piispa työskenteli SHL Groupissa asiakasvastuullisena kehityspäällikkönä. Uransa aikana Piispa on toiminut monipuolisissa kehityksellisissä ja kaupallisissa tehtävissä palvelusektorilta puuteollisuuteen. Piispa vahvistaa VMP:n rekrytointiosaamista.

– Kyky- ja soveltuvuusarvionnit, henkilöstön kehittäminen sekä eri toimialojen tuntemus ovat vahvoja osaamisalueitani. Nyt haluan tehdä Satakunnassa ja Vakka-Suomessa tunnetuksi VMP:n uusia palvelutuotteita, jotka hyödyttävät konkreettisesti asiakasyrityksiä. Kokemukseni henkilöstön kehittämisen parissa antaa minulle eväitä palveluratkaisuiden räätälöimiseen kunkin asiakkaan tarpeista lähtien. Tavoitteemme on saavuttaa tila, jossa asiakkaamme entistä paremmin ymmärtävät henkilöstöratkaisuiden strategiset ja liiketoiminnalliset vaikutukset. Me VMP:llä autamme vaikutusten saamisessa mitattavaan muotoon. Tehtävämme on yhdistää oikeat työntekijät ja työpaikat sekä auttaa alueen yrityksiä ja työntekijöitä menestymään, Piispa sanoo.

Lisätiedot:

VMP Group, myyntipäällikkö Timo Grönlund, puh. 040 307 5251, timo.gronlund@vmp.fi

VMP Group, myyntijohtaja Vesa Suominen, puh. 040 307 5011, vesa.suominen@vmp.fi

 

Liitetiedostot

VMP Group on Suomen suurimpiin kuuluva ja palvelualueverkostoltaan valtakunnan laajin henkilöstöpalvelualan konserni. Ketjun liikevaihto vuonna 2011 oli 109 miljoonaa euroa. VMP tarjoaa asiakkailleen monipuolisen valikoiman yrityksen liiketoimintaa tukevia ratkaisuja, joihin kuuluvat henkilöstövuokraus- ja rekrytointi-, ulkoistus- ja koulutuspalvelut sekä ulkomaalaisten ammattilaisten välittämiseen erikoistunut kansainvälinen rekrytointi. Vuonna 1988 perustettu konserni on suomalaisessa yksityisomistuksessa, ja se haluaa olla mukana kehittämässä työelämän tuottavuutta vastuullisesti kaikilla markkina-alueillaan. VMP Group toimii franchising-periaatteella noin 50 paikkakunnalla Suomessa, Ruotsissa ja Virossa. Konsernilla on ulkomaalaistaustaisten työntekijöiden välittämiseen erikoistunut toimisto Romaniassa. Vuonna 2011 VMP työllisti lähes 14 000 työntekijää 4 000 asiakasyritykseen. VMP on EK:n alaisen Palvelualojen työnantajat PALTA ry:n jäsen.


Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs