Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Talous » VISMA LANSEERAA TÄNÄÄN UUDEN, SEURAAVAN SUKUPOLVEN PILVIPOHJAISEN TOIMINNANOHJAUSRATKAISUN

Visma

VISMA LANSEERAA TÄNÄÄN UUDEN, SEURAAVAN SUKUPOLVEN PILVIPOHJAISEN TOIMINNANOHJAUSRATKAISUN

Tiedote.
Julkaistu: 11.09.2012 klo 11:00
Julkaisija: Visma


Pohjoismaiden johtava yritysohjelmistojen ja -palveluiden tarjoaja Visma lanseeraa tänään yrityksen kaikkien aikojen merkittävimmän ohjelmistoratkaisun Visma.netin. Visma tuo markkinoille Pohjois-Euroopan ensimmäisen kokonaisvaltaisen, puhtaasti pilvipohjaisen toiminnanohjausratkaisun, jossa on valmiudet palvella myös suurempien yritysten tarpeita.  

”Kyseessä on kokonaisvaltainen toiminnanohjausratkaisu, joka on aidosti hyvin skaalautuva ja sopii kasvavien yrityksien muuttuviin tarpeisiin.  Sen nopeus vastaa parhaiden paikalleen asennettujen ohjelmistojen tasoa ja toiminnoiltaan se on kehitetty palvelemaan myös suurten yritysten ja tilitoimistojen tarpeita”, kertoo Visman konsernijohtaja Øystein Moan.

Visma aloitti pilvipalveluiden kehittämisen jo vuonna 2001. Yrityksen erilaisten online-palveluiden kysyntä on kasvanut nopeasti viime vuosina, minkä vuoksi odotukset Visma.netin suhteen kokonaisvaltaisena pilviratkaisuna ovat korkealla.


PILVIPALVELUIDEN KYSYNTÄ VOIMAKKAASSA KASVUSSA

"Visma on jo vuosien kuluessa siirtänyt useita yksinkertaisempia prosesseja pilveen. Nyt niin teknologia kuin markkinatkin ovat valmiita, hyppäämme eteenpäin ja tarjoamme kokonaisvaltaisen toiminnanohjausratkaisun pilvessä", Øystein Moan kertoo.

Yritykset ovat tänä päivänä yhä halukkaampia siirtymään pilviratkaisuihin. Kansainvälinen IT-analyysitoimisto Gartner laskee yritysten käyttävän enemmän kuin tuplasti rahaa pilvipalveluihin vuonna 2016. Pilvipohjaisen palvelun nopea käyttöönotto, käyttö kaikilla selainpohjaisilla laitteilla, joustavuus sekä ulkoistettu ylläpito puoltavat ratkaisun hankintaa pilvestä. Kasvuyritysten kohdalla pilviratkaisu on erinomainen valinta, sillä ne skaalautuvat joustavasti molempiin suuntiin tarpeiden muuttuessa. Kustannusten perustuessa käytön määrään, alkuinvestointeja ei juuri ole ja käytöstä koituvat kustannukset on mahdollista ennustaa pitkälle tulevaisuuteen tarkalla tasolla.


VISMA.NET ON MONIPUOLINEN, NOPEA JA KEHITTYVÄ

"Se mitä me nyt tarjoamme, on laaja toiminnanohjausratkaisu pilvipalveluna, joka kattaa kirjanpidon, maksatuksen, sähköisen laskutuksen ja CRM:n toiminnallisuudet. Jo vuoden viimeisellä neljänneksellä siihen lisätään laskujen sähköinen käsittely, matka- ja kululaskutus sekä projektinhallinta. Ensi vuonna julkaisemme lisää palveluita, kuten logistiikkamoduulin. Visma.net, tulee kasvamaan lyhyessä ajassa merkittävästi ja kattaa jatkossa yhä suuremman osan pohjoismaisten ja eurooppalaisten yritysten tarpeista.

Visma.netin nopeus ja käyttäjäystävällisyys yltävät parhaiden paikalleen asennettujen järjestelmien tasolle. Se ei vaadi asennuksia työasemiin ja tai palvelimiin.

Visma.net lyhyesti

-    Toiminnanohjausratkaisu, joka toimitetaan verkkopalveluna Internetin kautta
-    Visman tarjoama ja ylläpitämä
-    Vähemmän integraatiota, kattavat sähköisen liiketoiminnan palvelut aina mukana
-    Pääsy ja käyttö web-selaimen kautta
-    Toimii kaikilla alustoilla sekä käyttöjärjestelmillä ja on helppo käyttää esim. iPadilla
-    Muokattavuuden avulla täyttää vaativammatkin tarpeet
-    Sopii pk-yrityksistä aina satojen työntekijöiden yhtiöille
-    Käyttöönotto tapahtuu parhaimmillaan jopa 10 minuutissa
-    Suorituskyvyltään yltää paikallisesti asennettujenjärjestelmien tasolle mutta siinä on kaikki pilvipohjaisten palveluiden edut
-    Soveltuu asiantuntijakäyttöön, käytettävissä myös tutuilla näppäinkomennoilla
-     Ajantasainen ja nopea porautuva raportointi
-    Ratkaisu säilyttää näytön näkymän siirryttäessä valikkovalintojen välillä

Lisätietoja:
Toimitusjohtaja Juha Mäntylä, Visma Software Oy, puhelin 0400 406 767, sähköposti juha.mantyla@visma.comLiitetiedostot

Visma Software Oy
Visma on Pohjoismaiden johtava yritysohjelmistojen tarjoaja. Visma Software Oy:n toiminnanohjauksen (ERP), taloudenohjauksen ja asiakkuuksienhallinnan (CRM) ohjelmistoratkaisuihin luottaa jo noin 14 000 suomalaista yritystä. Käyttäjiä Visman järjestelmillä on kymmeniä tuhansia. Palveluksessamme on noin 147 ammattilaista viidessä eri toimipisteessä ympäri Suomen.

Visma-konserni:
•    Liikevaihto noin 690 miljoonaa EUR (2011)
•    Henkilöstöä yli 5 000
•    Asiakkaita 340 000
•    Hosting-asiakkaita 330 000
•    Toimipisteitä yli 100
•    Pohjoismaissa jälleenmyyjiä 1 100
•    Virtuaalinen R & D-organisaatio yli rajojen
Konsernin sivusto: http://www.visma.com/About-Visma/Overview

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs