Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Talous » Vincit ja Javerdel listautuvat yhdessä pörssiin

Vincit

Vincit ja Javerdel listautuvat yhdessä pörssiin

Tiedote.
Julkaistu: 31.08.2015 klo 09:00
Julkaisija: Vincit

Ohjelmistotalo Vincit ilmoitti kesäkuun alussa etsivänsä kumppania ja selvittävänsä listautumista First North -markkinapaikalle. Sopiva kumppani on nyt löytynyt ja Vincit on allekirjoittanut sopimuksen yhdistymisestä IT-palveluita tarjoavan Javerdel Oy:n kanssa.

Yhtiöiden tämän vuoden yhteenlaskettu liikevaihtoennuste on 27 miljoonaa euroa ja henkilöstömäärä yli 200. Yhdistyminen toteutetaan syksyn 2015 aikana ja listautuminen tapahtuu ensi vuoden alkupuolella. 

Uuden yhtiön toimitusjohtajana toimii Tomi Pienimäki. Vincitin nykyinen toimitusjohtaja Mikko Kuitunen jatkaa ohjelmistoliiketoiminnan vetäjänä ja Javerdelin toimitusjohtaja Jussi Haverinen vastaa muista IT-palveluista. Yhdessä Vincit ja Javerdel pystyvät tarjoamaan yrityksille ja julkishallinnolle samalta luukulta ohjelmistokehityksen, laitteet, jatkuvat palvelut, palvelinkapasiteetin sekä rahoituspalvelut.

Mikko Kuitunen: "Vincit on noussut kahdeksassa vuodessa tyhjästä alan suunnannäyttäjäksi. Meidän tavoitteenamme on jatkossakin, että työntekijämme sekä asiakkaamme ovat aina tyytyväisempiä huomenna kuin tänään. Tarve laajempaan palveluportfolioon on noussut useammasta suunnasta, joten oli aika reagoida. Javerdel oli meille sopivin vaihtoehto lukuisten kumppaniehdokkaiden joukosta.”

Jussi Haverinen: ”Vincitin vahva yrittäjyys ja kasvutarina tekivät vaikutuksen. Yhtiöllä on samanlainen joustava ja asiakasta arvostava yrityskulttuuri kuin meilläkin. Yhdessä Vincitin kanssa haastamme isot ja kankeat toimijat!”

Tomi Pienimäki: "Kaksi oman alansa parasta osaajaa yhdistämällä saadaan markkinoille uusi huippuasiantuntijayritys, joka yhdistää pienen yrityksen ketteryyden ja isomman yrityksen kattavan tarjooman. Javerdel ja Vincit tuovat yhdessä tarjolle ainutlaatuisen digijytky-konseptin."

Jussi Haverinen, Mikko Kuitunen ja Tomi Pienimäki

Lisätietoja:

Tomi Pienimäki
Vincit Oy
p. 040 834 1399
tomi.pienimaki@vincit.fi

Mikko Kuitunen
Vincit Oy
p. 040 589 8316
mikko.kuitunen@vincit.fi

Jussi Haverinen
Javerdel Oy
p. 0400 603 450
jussi.haverinen@javerdel.fi

Mediapankki: http://www.vincit.fi/mediapankki/

Liitetiedostot

---

Vincit on Suomen paras työpaikka 2014 ja 2015. Vuonna 2007 perustettu Vincit on ohjelmistotalo, jossa työskentelee parhaillaan 157 asiantuntijaa Tampereella ja Helsingissä. Huippulaadun takeena Vincit tarjoaa toimituksilleen sataprosenttisen tyytyväisyystakuun. www.vincit.fi.

Javerdel on voimakkaasti kasvava sovellus- ja pilviratkaisuihin sekä perustietotekniikkapalveluihin erikoistunut asiantuntija- ja palveluyritys. Vuonna 1998 perustettu Javerdel on saavuttanut vahvan aseman yritysten sekä julkishallinnon organisaatioiden palveluntarjoajana ja palveluintegraattorina. www.javerdel.fi.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs