Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Talous » Vincit aloittaa yt-neuvottelut

Vincit

Vincit aloittaa yt-neuvottelut

Tiedote.
Julkaistu: 09.10.2012 klo 11:37
Julkaisija: Vincit

Ohjelmistotalo Vincit Oy aloittaa koko henkilöstöä koskevat yhteistoimintaneuvottelut. Tavoitteena on lisätä kymmenen työpaikkaa seuraavan puolen vuoden aikana.

Vincit Oy on kehittynyt vauhdilla koko yrityksen historian ajan, ja viimeisen vuoden aikana henkilöstömäärä on kasvanut kahdellakymmenellä. Nyt Vincit aloittaa yhteistoimintaneuvottelut, joiden tavoitteena on varmistaa, että yritys pystyy menestymään myös tulevaisuudessa makrotalouden heikentyessä.

Yhteistoimintaneuvotteluilla halutaan tiivistää entisestään työnantajan ja henkilöstön yhteistyötä. Vincitin tiimejä osallistava strategiatyöskentely palkittiinkin syyskuussa Vuoden Työhyvinvointiteko 2012 -palkinnolla.

– Haluamme määritellä yhdessä henkilöstömme kanssa työhönotossa noudatettavat yleiset periaatteet ja menetelmät ja antaa näin työntekijöillemme paremmat mahdollisuudet vaikuttaa myös tulevien kollegoidensa valintaan, Vincitin toimitusjohtaja Mikko Kuitunen kertoo.

Yhteistoimintamenettely tarjoaa välineitä yrityksen kehittämiseksi

Vincitin työkulttuuri on alusta asti korostanut yhteisöllisyyttä ja työssä viihtymistä. Työntekijöiden hyvinvointi onkin yritykselle kriittinen menestystekijä. Yhteistoimintamenettely nähdään Vincitissä mahdollisuutena huomioida henkilöstön toiveet ja tarpeet, sekä jakaa vastuuta entistä enemmän jokaiselle työntekijälle.

Vincit haluaa samalla nostaa valtakunnallisesti esille myös yhteistoimintamenettelyn toisen puolen.
– On valitettavaa, että yt-neuvotteluja käytetään Suomessa yleensä vain ikävien uutisten yhteydessä, vaikka yhteistoimintamenettely tarjoaa paljon mahdollisuuksia myös yrityksen toiminnan kehittämiseksi. Me haluammekin taloudellisesti vaikeina aikoina toimia omalta osaltamme esimerkkinä ja nostaa esille yhteistoimintamenettelyn tarjoamat positiiviset mahdollisuudet, Kuitunen sanoo.

 

Lisätietoja:
Innokas toimitusjohtaja
Mikko Kuitunen
mikko.kuitunen@vincit.fi
p. 040 589 8316

 

Vincit on vuonna 2007 Tampereen Hervantaan perustettu ohjelmistotalo, jossa työskentelee parhaillaan 65 asiantuntijaa. Yrityksen pääliiketoiminta on räätälöityjen ohjelmistojen tuotekehityspalvelut. Lisäksi Vincit järjestää ketterään ohjelmistokehitykseen liittyvää konsultointia ja valmennusta. Yrityksen ydinosaamista ovat internet- ja mobiilisovellukset. Huippulaadun takeena Vincit tarjoaa toimituksilleen sataprosenttisen tyytyväisyystakuun.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs