Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Talous » Verkkotapaaminen uudistuu perhetapaamiseksi

Danske Bank

Verkkotapaaminen uudistuu perhetapaamiseksi

Tiedote.
Julkaistu: 18.05.2015 klo 09:42
Julkaisija: Danske Bank

Laina- ja sijoitusneuvotteluista jo noin 40 prosenttia käydään puhelimitse tai verkossa

Puhelimitse tai verkossa tapahtuvien tapaamisten määrä on Danske Bankissa noussut jo noin 40 prosenttiin kaikista etukäteen sovituista tapaamisista. Verkkotapaamisten osuuden odotetaan lähitulevaisuudessa edelleen kasvavan, kun perheenjäsenet voivat jatkossa osallistua neuvotteluun saman aikaisesti omilta koneiltaan.

Toukokuusta 2015 alkaen verkkotapaamiseen voi osallistua useammalta tietokoneelta samaan aikaan. Paikkakunnalla tai maailmankolkalla ei ole väliä.

-  Puolisoiden on tähän asti täytynyt hakeutua samaan paikkaan esimerkiksi lainaneuvottelun käymiseksi. Nyt riittää, että löytyy yhteinen aika ja tapaamiseen voi kirjautua omalta työkoneelta lounastauon aikana tai vaikka työmatkalta käsin, sanoo henkilöasiakkaista vastaava johtaja Kenneth Kaarnimo Danske Bankista.

Danske Bank avasi Verkkotapaamiset asiakkailleen kaksi vuotta sitten. Kaarnimon mukaan tapaamismuoto on saanut asiakkailta kiitosta siitä, että se ei vaadi asiakkaalta kuin verkkopankin ja puhelimen – erillisiä ohjelmia tai web-kameraa ei tarvita.

-  Laina- ja sijoitusneuvotteluista jo noin 40 prosenttia käydään puhelimitse tai verkossa. Verkkotapaamisten osuus vaihtelee hiukan kuukausittain; korkeimmillaan se on jo neljännes kaikista sovituista tapaamisista, sanoo Kaarnimo.

Myös sopimukset voi allekirjoittaa verkossa

Danske Verkkotapaamisessa asiakas voi paitsi neuvotella myös allekirjoittaa sopimukset.

- Kun asiakkaalla on verkkopankkitunnukset, hän voi allekirjoittaa kaikki sopimukset omilla tunnuksillaan, sanoo Kaarnimo.

Paikan päälle konttoriin tarvitsee tänä päivänä mennä vain pankille aivan uusi asiakas, jolla ei vielä ole tunnistautumiseen tarvittavia pankkitunnuksia. Samoin asuntovakuuksia ei Suomessa vielä ole saatavana sähköisesti, joten ne on edelleen toimitettava pankkiin fyysisesti. Iso osa tapaamisista liittyy kuitenkin jo olemassa oleviin sopimuksiin, ja näihin tilanteisiin verkkotapaaminen soveltuu mainiosti.

Arki-ilta- ja lauantaiajat suosittuja

Verkkotapaamisten  lisäksi asiakkaat ovat ottaneet omakseen myös arki-ilta- ja lauantaiajat.

- Esimerkiksi asuntoasioissa ratkaisuja mietitään usein iltaisin ja viikonloppuisin,  ja nämä tapaamisajat ovat meillä erittäin suosittuja, sanoo Kaarnimo.

Lisätietoja
Kenneth Kaarnimo, henkilöasiakkaista vastaava johtaja, Danske Bank, puh. 010 546 8319

Liitetiedostot

 

Danske Bank on Pohjoismaiden johtavia pankkikonserneja, joka palvelee henkilö-, yritys- ja yhteisöasiakkaita 15 maassa. Suomessa tuotamme asiakaslähtöisiä pankkiratkaisuja lähes miljoonan asiakkaamme tarpeisiin. Danske Bankilla on erinomainen kansainvälinen asiantuntijaverkosto ja olemme modernien mobiili- ja tablettipankkipalvelujen edelläkävijä.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs