Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Talous » Vanaja Capital sijoittaa kuljetusten logistiikkapalveluihin

Vanaja Capital Oy

Vanaja Capital sijoittaa kuljetusten logistiikkapalveluihin

Tiedote.
Julkaistu: 13.09.2016 klo 13:04
Julkaisija: Vanaja Capital Oy

Kasvuyritysrahoittaja Vanaja Capital Oy kasvatti sijoitussalkkuaan ryhtymällä vähemmistöomistajaksi ja sijoittajaksi kuljetusten kokonaislogistiikkaa tarjoavaan Timecap Oy:n yritysryhmään.

Omistusjärjestely liittyy yrityskauppaan, jossa espoolainen pääosakas Jani Mäkisen ja Vanaja Capitalin omistama yhtiö osti koko Timecap Oy:n osakekannan.

Tämä sijoitus on Vanaja Capitalin uuden strategian mukainen sijoitus liikevaihdoltaan aiempia sijoituskohteita suurempaan ja markkinoilla pidempään toimineeseen, kannattavaan ja kasvuhakuiseen yhtiöön, sanoo Vanaja Capitalin toimitusjohtaja Juha Jekunen.

Timecap Oy on erikoistunut asiakasyritystensä tarpeiden mukaan räätälöityihin palveluihin kumppanuuspohjalta, joka tarkoittaa molempien osapuolten toiminnan jatkuvaa kehittämistä kustannustehokkaasti. Yhtiö on hyvin hoidettu ja hyvässä kunnossa. Perheyrityksemme on toiminut alalla yli 30 vuotta ja minulla on sitä kautta kokemusta alasta niin kuljettajana kuin ajojärjestelijänä. Työurani olen kuitenkin tehnyt liiketoiminnan kehittämisen ja taloushallinnon tehtävissä hoitaen muun muassa yrityskauppoja, kertoo Timecapin uusi toimitusjohtaja Jani Mäkinen.

Yhtiö on pitkäjänteisesti panostanut kuljetuspalveluiden digitalisaatioon luodakseen tehokkuutta ja joustavuutta palveluketjuun. Tulemme jatkamaan tätä työtä määrätietoisesti, jotta pystymme täyttämään asiakkaidemme liiketoiminnan alati vaativimmaksi tulevat tarpeet myös tulevaisuudessa, Mäkinen jatkaa.

Timecap on vuonna 1992 perustettu kuljetusliike, jolla on omaa kalustoa 60 kuljetusyksikköä, pääasiassa nosturilla varustettuja kuorma-autoa. Yhtiön liikevaihto on 5 miljoonaa euroa ja henkilöstön määrä 60. Toimipisteet sijaitsevat Riihimäellä ja Nurmijärvellä. Toiminta painottuu Etelä-Suomeen. Timecapilla on kehittämänsä kuljetusten ohjausjärjestelmä, johon voidaan kätevästi liittää asiakkaan omat tilaus- ja toimitustoiminnot.

 

Lisätietoja:

 

Jani Mäkinen | +358 50 5369926 | jani.makinen@timecap.fi|www.timecap.fi

Juha Jekunen|+358 50 4688398 |juha.jekunen@vanajacapital.fi|www.vanajacapital.fi

 

 

Vanaja Capital on hämeenlinnalainen pääomasijoitusyhtiö, joka toimii Hämeenlinnan työssäkäyntialueella. Yhtiö on kasvuyritysrahoittaja, joka sijoittaa kasvaviin yrityksiin, yritysjärjestelyihin ja sukupolvenvaihdosvaiheessa oleviin yrityksiin. Linnan Kehitys Oy on yksi Vanaja Capital Oy:n omistajista ja hoitaa Vanaja Capital Oy:n viestinnän.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs