Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Talous » Valtiovarainministeri Jutta Urpilainen tapaamaan Ranskan presidentti Hollandea

Valtiovarainministeriö

Valtiovarainministeri Jutta Urpilainen tapaamaan Ranskan presidentti Hollandea

Tiedote.
Julkaistu: 18.06.2013 klo 14:25
Julkaisija: Valtiovarainministeriö

Valtiovarainministeri Jutta Urpilainen matkustaa keskiviikkona 19.6.2013 Pariisiin, jossa hän tapaa Ranskan presidentti François Hollanden sekä valtiovarainministeri Pierre Moscovicin. Keskustelujen aiheina ovat kasvua Eurooppaan aikaansaavat toimet, nuorisotyöttömyys ja keinot sen pienentämiseksi, talous- ja rahaliiton sosiaalinen ulottuvuus sekä EU:n pankkiunioni.

Ministeri Urpilainen vierailee Pariisin-matkansa yhteydessä myös taloudellisen yhteistyön ja kehityksen järjestö OECD:ssä, jossa hän tapaa varapääsihteeri ja pääekonomisti Pier Carlo Padoanin. Näissä keskusteluissa käsitellään mm. OECD:n työtä veroparatiisien kitkemiseksi.

Valtiovarainministeri siirtyy Pariisista suoraan Luxemburgiin, jossa euroalueen ja EU:n valtiovarainministerit kokoontuvat torstaina ja perjantaina 20. - 21.6. (erillinen Ecofin-tiedote 19.6.).

Lisätietoja: Virkamiessihteeri Kaisa Korhonen, puh. 050 5907602

Valtiovarainministeriö (VM) on osa valtioneuvostoa. Ministeriö valmistelee hallituksen talous- ja finanssipolitiikkaa ja valtion talousarvion sekä toimii veropolitiikan asiantuntijana. Se vastaa myös rahoitusmarkkinapolitiikan valmistelusta ja valtion työnantaja- ja henkilöstöpolitiikasta sekä julkishallinnon kehittämisestä. Lisäksi VM vastaa kuntahallinnon lainsäädännön sekä kuntatalouden kehittämisestä. Ministeriö osallistuu Euroopan unionin ja monien kansainvälisten järjestöjen toimintaan.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs