Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Talous » VAKUUTUSTEN KILPAILUTTAMINEN HELPOTTUU – VAKUUTTAVA.FI MUUTTAA VAKUUTUSALAA

Reweb Oy / Vakuuttava.fi

VAKUUTUSTEN KILPAILUTTAMINEN HELPOTTUU – VAKUUTTAVA.FI MUUTTAA VAKUUTUSALAA

Tiedote.
Julkaistu: 14.06.2016 klo 09:15
Julkaisija: Reweb Oy / Vakuuttava.fi

Vakuuttava.fi on oululaisen startup-yritys Reweb Oy:n kehittämä palvelu vakuutusten kilpailuttamiseen. Verkkopohjaisen palvelun avulla kuluttaja rakentaa itselleen yksityiskohtaisen ja kattavan yhteenvedon, jolla hän voi kilpailuttaa haluamansa vakuutusyhtiöt. Sähköinen yhteenveto sisältää olennaisimmat vakuutustarjoukseen tarvittavat tiedot, joten vakuutusyhtiön on helppo tehdä tarjous asiakkaalle juuri tämän toivomassa laajuudessa. 

– Merkittävin etu Vakuuttava.fi:ssä on se, että asiakkaan ei tarvitse ilmoittaa tietoja useaan kertaan moneen eri paikkaan. Se säästää aikaa ja ennen kaikkea vaivaa, kertoo Jerry Keisala Reweb Oy:stä.

Vakuuttava.fi toimittaa asiakkaan yhteenvedon suoraan ensimmäisenä mukaan lähteneisiin vakuutusyhtiöihin: Folksamiin, Pohjantähteen sekä Turvaan. Muihin vakuutusyhtiöihin asiakas voi lähettää sähköisen yhteenvedon itse. Tavoitteena on saada kaikki vakuutusyhtiöt mukaan mahdollisimman pian, jotta asiakkaan ei tarvitse toimittaa niihin erikseen yhteenvetoa. Sähköinen yhteenveto kannattaa toimittaa myös nykyiseen vakuutusyhtiöön, jolloin se voi halutessaan vielä reagoida tilanteeseen ja tarkistaa asiakkaan vakuutusmaksuja.

Vakuutukset ovat merkittävä kuluerä

Kuluttajat pitävät yleisesti vakuutusten kilpailuttamista haastavana. Vakuutusyhtiöiden käyttämät termit ja vakuutusten sisällöt poikkeavat toisistaan, mikä hämmentää kuluttajia niin, että kilpailutus jää monelta tekemättä. Vakuutusmaksut ovat merkittävä osa kotitalouksien kulurakennetta, joten vakuutusten kilpailuttaminen voi tuoda tuntuvia säästöjä.

Vakuutusyhtiöiden uusasiakashankintaa tehdään usein tarjouskampanjoiden avulla. Niiden hyöty jää asiakkaalle yleensä yhden vakuutuskauden mittaiseksi, ja indeksikorotukset nostavat vuosi vuodelta passiivisen asiakkaan vakuutusmaksuja. 

– Suositeltavaa olisi kilpailuttaa vakuutukset vuosittain, jotta niiden hinnoittelu säilyisi kilpailukykyisenä, opastaa Keisala. 

Suuret vakuutusyhtiöt varpaillaan

Vakuuttava.fi helpottaa vakuutusten kilpailuttamista ja muuttaa samalla vakuuttamiskentän toimintaa merkittävästi. 

– Suurimmat vakuutusyhtiöt ovat palvelumme kanssa ymmärrettävästi varpaillaan, koska heillä on eniten puolustettavaa ja ”nukkuvia” asiakkaita. Vakuuttava.fi ajaa tässä kuviossa kuluttajan asiaa. Haluamme tehdä vakuutusalasta kuluttajaystävällisemmän, taustoittaa Keisala. 

Suomessa toimii kahdeksan vakuutusyhtiötä, joista kolmen suurimman hallussa on noin 80 prosenttia vakuutusmarkkinoista. Vakuuttava.fi asettaa kaikki vakuutusyhtiöt samalle viivalle ja avaa markkinoita kuluttajan eduksi.

Lisätietoja:

Reweb Oy
Jerry Keisala
toimitusjohtaja
p. 044 238 44 82
jerry.keisala@vakuuttava.fi

YRITYKSEN KUVAUS: Reweb Oy on vuonna 2015 perustettu oululainen startup-yritys, jonka kehittämä Vakuuttava.fi-palvelu edistää kuluttajaystävällisempää vakuuttamiskenttää. Vakuuttava.fi on Kummit ry:n yhteistyökumppani.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs