Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Talous » Väestörekisterikeskuksen ylijohtajaksi 18 hakijaa

Valtiovarainministeriö

Väestörekisterikeskuksen ylijohtajaksi 18 hakijaa

Tiedote.
Julkaistu: 28.08.2013 klo 13:12
Julkaisija: Valtiovarainministeriö

Väestörekisterikeskuksen ylijohtajan viran hakuaika päättyi 27.8.2013 klo 16.15. Valtiovarainministeriöön saapui määräaikaan mennessä 18 hakemusta. Virkaa hakivat seuraavat henkilöt:

Aminoff Jalo, Franck Matti, Hietala Kimmo, Ikonen Ari, Jylhänkangas Riku, Kuivala Petri, Kuusisto Tapio, Leinonen Jukka, Luntiala Hannu, Mattila Tapani, Meriluoto Jouni, Olli Erkki, Potkonen Ari, Pylvänäinen Yrjö, Rosengren Jonathan, Stenberg Martin, Still Viveca ja Turunen Hannu.

Valtioneuvosto nimittää uuden ylijohtajan hallinto- ja kuntaministeri Henna Virkkusen esityksestä. Virka täytetään 1.10.2013 lukien määräajaksi, enintään viideksi vuodeksi kerrallaan.

Väestörekisterikeskuksen perustehtävänä on mahdollistaa väestötietojärjestelmän tietojen ja Väestörekisterikeskuksen varmennetun sähköisen asioinnin palvelujen käyttö yhteiskunnan toimintojen ja tietohuollon tukena.

Valtiovarainministeriö (VM) on osa valtioneuvostoa. Ministeriö valmistelee hallituksen talous- ja finanssipolitiikkaa ja valtion talousarvion sekä toimii veropolitiikan asiantuntijana. Se vastaa myös rahoitusmarkkinapolitiikan valmistelusta ja valtion työnantaja- ja henkilöstöpolitiikasta sekä julkishallinnon kehittämisestä. Lisäksi VM vastaa kuntahallinnon lainsäädännön sekä kuntatalouden kehittämisestä. Ministeriö osallistuu Euroopan unionin ja monien kansainvälisten järjestöjen toimintaan.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs