Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Talous » Uusi verkkokauppa Showcase Room muuttaa lahjakkuuksien osaamisen euroiksi

Showcase Room

Uusi verkkokauppa Showcase Room muuttaa lahjakkuuksien osaamisen euroiksi

Tiedote.
Julkaistu: 22.10.2015 klo 08:00
Julkaisija: Showcase Room

Suomalaisten taiteilijoiden, muotoilijoiden, suunnittelijoiden ja kädentaitajien matka menestykseen tyssää usein myyntiin ja markkinointiin. Yrittäjät tuhlaavat aikaa ja rahaa, koska yksittäisen tekijän markkinointi on tehotonta. Showcase Club avaa tänään 22.10. Showcase Roomin, nettikaupan, joka tarjoaa nouseville tähdille paitsi laadukkaan ja näkyvän kauppapaikan myös tukea brändin rakentamiseen ja markkinointiin.

Eila Leonoffin työ 'On the road' on myynnissä Showcase Roomissa.

Eila Leonoffin työ 'On the road' on myynnissä verkkokaupassa.

Lahjakkaiden tekijöiden töitä esittelevä kauppa hakee voimaa yhteistyöstä ja yhteisestä näkymisestä. Kuluttajille kauppa tarjoaa vaihtoehdon massatuotteille ja tuo taiteen ja designin kuluttajan ulottuville. Showcase Roomissa ostaja äänestää kotimaisten tekijöiden ja pienyritysten puolesta.

Kaikki kaupan myyjäyritykset ovat lähteneet mukaan ensisijaisesti eurojen perässä.

gTIE-merkin luoja, asuste- ja korusuunnittelija Jenni Ahtiainen odottaa Showcase Roomin lisäävän myyntiä ja tunnettuutta kotimaassa. Hän näkee kuitenkin Showcase Roomin potentiaalin myös ulkomaisilla markkinoilla.

"Esimerkiki Ranskassa ja Englannissa ollaan kiinnostuneita suomalaisesta designista. Odotukseni liittyvät vahvasti myynnin lisäämiseen ulkomailla. Suomalaista taitoa pitää saada vietyä ulos", Italian, Saksan, Ranskan ja Japanin markkinoita tunteva Ahtiainen painottaa.

Myös uniikkeja puukoruja valmistavan Wood4U:n Kari Moisiolalle on tärkeintä, että kauppa tuo reilusti myyntiä. Oma verkkokauppa vaatisi suuria satsauksia ja markkinointia, eikä kaupan perustaminen yksin ole järkevää. Odotukset liittyvät myös mahdollisuuksiin saada näkyvyyttä.

”Kun kädentaitajat ovat saman katon alla, kuluttajat löytävät meidät paremmin. Showcase Roomiin pätee karkkikauppa-ajattelu: Jos karkkikaupassa on vain salmiakkia, käy siellä jonkin verran väkeä, joka kuitenkin kyllästyy pian. Jos kaupassa on kaikenlaisia karkkeja, asiakkaat tulevat laajan valikoiman perässä ja hedelmäkarkkien ostaja ostaa joskus myös salmiakkia. Yhteisestä verkkokaupasta hyötyvät sekä asiakkaat että me yrittäjät”, Moisiola sanoo.

 

Showcase Room – tae uniikista laadusta

Showcase Roomin perustajista Christel Isbergistä ja Jonna Hyvärisestä on epäoikeudenmukaista ja turhauttavaa, että todellisten lahjakkuuksien on vaikea saada työstään elantoa.

”Luovien alojen tekijät ovat lahjakkuuksia alallaan ja heidän osaamisensa on aivan jossain muualla kuin myynnissä ja markkinoinnissa”, naiset toteavat.

Isberg ja Hyvärinen ovat hyvin kartalla yrittäjien tarpeista ja hakevat periksiantamattomasti yrittäjilleen menestystä ja myyntiä. Käytännössä tämä tarkoittaa verkkokauppatoimintojen ylläpidon lisäksi esimerkiksi yrittäjäesittelyjä kaupassa ja näkyvyyttä sosiaalisessa mediassa. Yrittäjille tarjotaan myös koulutuksia ja verkostoitumistilaisuuksia sekä mahdollisuuksia yhteisiin hankintoihin ja messuesiintymisiin.

Ylläpitäjillä on kaupassaan myös portinvartijan rooli. Kaupan myyjille on yhteistä tinkimätön laatu ja uniikit tuotteet: kauppaan ovat tervetulleita tuotteet, joissa näkyy persoonallinen kädenjälki. Taiteilijoilta ja suunnittelijoilta odotetaan halukkuutta kasvaa ja kehittyä.

”Arvostamme pieniä tuote-eriä, signeerattuja tuotteita ja muita yksityiskohtia, jotka tekevät tuotteista erityisen. Haluamme taata kaupan asiakkaille tuoreutta, yksilöllisiä tuotteita ja erittäin korkeaa laatua. Kuluttajat ovat valmiita käyttämään euroja kotimaiseen, laadukkaaseen taiteeseen ja designiin. Ostajalle helppo kauppapaikka vain on puuttunut!” Isberg sanoo.

---------------------

"Me myymme oman verkkokaupan lisäksi parissa muussa verkkopalvelussa sekä muutamissa pikkuliikkeissä Suomessa. Ulkomailla markkinamme ovat Italiassa, Saksassa, Ranskassa ja Japanissa. Liityin Showcase Roomin jäseneksi, koska se on meille yksi todella uskottava jälleenmyyjä lisää."
- asuste- ja korusuunnittelija Jenni Ahtiainen

”Showcase Room lisää taidemyyntiäni ja tunnettuuttani ja on minulle myyjänä vaivaton. On monia muitakin tapoja, mutta itsellä ei riitä kaikkeen aikaa!”
- kuvataitelija Eila Leonoff

”Haluan kokeilla verkkokauppaa joka toimii keskittymänä usealle tekijälle. Toistaiseksi oma mallistoni on sen verran pieni, että oman verkkokaupan ylläpitäminen ei ole kannattavaa. Jokaisen tekijän verkkokauppaan omalla markkinoinnillaan tuomat asiakkaat näkevät myös muiden tekijöiden tuotteet.”
- suunnittelija Reija Forss

 

Lisätietoa

  • Christel Isberg, Talent Agent, osaomistaja, Showcase Club, p. + 358 45 853 1812, christel.isberg@shoc.fi

  • Jonna Hyvärinen, Customer Service Agent, osaomistaja, Showcase Club, p. +358 40 175 2275, jonna.hyvarinen@shoc.fi

Verkkokauppa: http://showcaseroom.fi

Yritys Showcase Club: http://shoc.fi

Mediapankki: http://showcaseroom.fi/for-media/

www.facebook.com/showcaseroom
pinterest.com/showcaseroom
twitter.com/showcaseroom
instagram.com/showcaseroom

Liitetiedostot

Verkkokauppa Showcase Room tarjoaa vaihtoehdon massatuotteille ja tuo taiteen ja designin lähemmäksi kuluttajia. Showcase Club fasilitoi kotimaisten luovien alojen lahjakkuuksien tuotteiden verkkokauppamyyntiä ja auttaa nousevia tähtiä saavuttamaan tunnettuutta.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs