Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Talous » Uusi R-kioski Citycenterissä tarjoaa perjantaina ilmaisen lounaan

Uusi R-kioski Citycenterissä tarjoaa perjantaina ilmaisen lounaan

Tiedote.
Julkaistu: 10.04.2013 klo 08:45
Julkaisija: R-kioski

R-kioski avaa keskiviikkona Helsingin Citycenterissä 10.4. uuden R-kioskin, jonka valikoima painottuu deli-tuotteisiin, juomiin ja lehtiin. Nuoren popsensaation Isac Elliotin tähdittämiä kioskin avajaisia juhlitaan perjantaina 12.4., jolloin tarjolla on myös 1000 ilmaista hodaria.

 

R-kioski avaa tällä viikolla Citycenteriin uuden R-kioskin, joka on ketjun 157. myymälä pääkaupunkiseudulla ja 651. Suomessa. Perjantaina 12.4. järjestettävissä avajaisissa lahjoitetaan 1000 Ärräkoodia, joilla asiakkaat saavat ilmaisen hodarin Citycenterin R-kioskista. Lisäksi kioskilla maistatetaan Milka-suklaata ja Valion vaniljatuutteja sekä arvotaan kesän menopeliksi Lotto Jopo.

– Citycenterin R-kioski edustaa uudenlaista City-Ärrää, jossa valikoima painottuu nopeasti mukaan otettaviin syötäviin ja juotaviin. Muiden pohjoismaiden tapaan myös Suomessa myymälät nähdään yhä useammin hyvänä paikkana poiketa noutamaan lounas tai välipala, R-kioskin toimitusjohtaja Johannes Sangnes kertoo. 

Citycenterin R-kioski houkuttelee kiireisiä asiakkaita hyvällä deli-tarjonnalla ja pitämällä koko ketjun asiakaslupauksen nopeasta ja mukavasta asioinnista.

Perjantain avajaisten vetonaulaksi R-kioskin markkinointijohtaja Ann-Charlotte Schalin povaa uutta teinisensaatiota Isac Elliotia, joka saapuu paikalle jakamaan nimikirjoituksia perjantaina kello 14.30. Toukokuussa albuminsa julkaisevaa Isacia on jo ehditty tituleerata uudeksi Suomen Justin Bieberiksi. Varttuneempaan makuun musiikkia tarjoilevat Veikkauksen laulavat lottopallot.

 

Lisätietoja, haastattelupyynnöt ja kuvausluvat:

aluepäällikkö Anu Ikola, 040 0814868

 

Liitetiedostot

R-kioski on osa Reitan Convenience -yhtiötä, johon kuuluvat Narvesen Norjassa ja Latviassa, Pressbyrån Ruotsissa, 7-Eleven Norjassa, Ruotsissa ja Tanskassa, R-kioski Virossa sekä Lietuvos Spauda Liettuassa. Reitan Convenience on markkinajohtaja kaikissa seitsemässä maassa. Reitan Conveniencen liikevaihto on noin EUR 1,9 miljardia, myymälöitä on yhteensä 2 500 ja työntekijöitä 18 000.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs