Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Talous » Uusi, Innovatiivinen Tapahtuma Vauhdittaa Yritysten Kasvua ja Verkostoitumista Suomessa

The Caviar Club

Uusi, Innovatiivinen Tapahtuma Vauhdittaa Yritysten Kasvua ja Verkostoitumista Suomessa

Tiedote.
Julkaistu: 26.09.2013 klo 08:15
Julkaisija: The Caviar Club

The Caviar Club on vuonna 2013 perustettu, Mahon Digital Marketing Oy:n vetämä, yritysten verkostoitumista rohkaiseva tapahtuma.

Säännöllisten, joka toinen kuukausi järjestettävien verkostoitumistapahtumien päämääränä on tuoda yrittäjiä, liike-elämän päättäjiä ja vetäjiä yhteen, luoda molempia osapuolia hyödyntäviä suhteita, sekä edistää suomalaisten yritysten kasvua tarjoten mahdollisuuden solmia uusia, potentiaalisia asiakkuuksia ja yhteistyömahdollisuuksia.

The Caviar Club esittelee jokaisessa tapahtumassaan kaksi avainpuhujaa ja keskustelijaa, joilla on jo entuudestaan vankka ura uurrettuna liike-elämässä.

Seuraavassa tilaisuudessa 7.11.2013 Turun Submarinassa (Radisson Blu-hotellin yhteydessä) puhujiksi saadaan kansanedustaja Ilkka Kanerva ja MARK Suomen markkinointiliiton toimitusjohtaja Lauri Sipilä. He tulevat keskustelemaan markkinoinnin roolista tuloksen teon moottorina, sekä brändäyksen tärkeydestä jopa poliitikon uralla.

Tilaisuus alkaa klo 16.00 ja päättyy klo 19.00. Illan aikana ohjelmassa on mm. ohjattua verkostoitumista, pääpuheenvuorot, arvontaa, ja tottakai syötävää ja juotavaa.

Laadukkaasta ja korkeatasoisesta juomatarjoilusta vastaa Turun ytimessä sijaitseva Bar4 ja Bar Catering: www.bar4.fi & www.barcatering.fi.

Osallistujien kesken arvotaan pullo shampanjaa.

Liput ovat 25 € ja nämä voi varata suoraan osoitteesta:

https://www.lyyti.fi/reg/TheCaviarClub

Kuvia ensimmäisestä tapahtumastamme täällä:

http://www.thecaviarclub.fi/meista/galleria/

Parhain terveisin,

The Caviar Club tiimi

The Caviar Club on liike-elämän verkostoitumista edistävä tapahtuma, jonka päämääränä on edesauttaa Suomalaisten yritysten kasvua, kehitystä ja laajentumista. Joka toinen kuukausi järjestettävissä tilaisuuksissa on paikalla kaksi vaihtuvaa pääpuhujaa, jotka ovat suomalaisille jo tunnettuja, ja jotka omaavat pitkäkestoisen kokemuksen liike-elämästä. The Caviar Club tulee kiertämään Suomea eri kaupungeissa, jotta kaikilla halukkailla olisi mahdollisuus päästä mukaan.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs