Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Talous » Uusi ihmemoppi innostaa lapset ja miehetkin siivoamaan – Viledan heti valmis 1–2 Spray -moppi mullistaa pikasiivouksen

Uusi ihmemoppi innostaa lapset ja miehetkin siivoamaan – Viledan heti valmis 1–2 Spray -moppi mullistaa pikasiivouksen

Tiedote.
Julkaistu: 21.06.2011 klo 14:00
Julkaisija: Vileda

Lapsiperheissä ja lemmikkitalouksissa lattioiden puhtaana pitäminen vaatii lähes päivittäistä imurointia tai moppausta. Vileda tuo syksyllä kauppoihin ennennäkemättömän kaikille lattioille sopivan 1–2 Spray -mopin, jonka varteen on integroitu pesuainesäiliö. Sen ansiosta pikasiivous onnistuu käden käänteessä.

”Olen korvannut 1–2 Spray mopilla ihan vanhanaikaisen lattialuutun. On todella kätevää kun moppi on heti käyttövalmis ja moppiosan voi heittää pyykkikoneeseen. Ihastuin laitteessa juuri sen helppokäyttöisyyteen ja nyt olen moppaamassa heti kun näen jälkiä lattiassa.”

Helppo, nopea ja näppärä käyttää. Lähtee koirien kurajäljet, irtokarvat ja kauemminkin lattialla olleet ruoka- ja kahvitahrat helposti irti yhdellä kertaa.”


Moppia testanneiden kuluttajien palautteita

Viledan 1–2 Spray -moppi on kehitetty henkilöille, jotka pitävät siisteydestä, mutta kokevat siivouksen työlääksi. Uutuusmoppi on täydellinen apu kodin lattioiden pikasiivoukseen. Kaikille lattiatyypeille sopivan mopin varteen on sijoitettu pesuainetta varten nestesäiliö (270 ml). Se voidaan täyttää erikseen myytävällä, Viledan biohajoavalla 1–2 Spray -puhdistusaineella tai esimerkiksi vedellä. Vileda 1–2 Spray -puhdistusaine on valmista käytettäväksi, eikä sitä tarvitse erikseen laimentaa vedellä.

- Uutuusmopin varren nestesäiliön ansiosta moppi on aina käyttövalmiina. Moppi käteen, muutama suihkaus, ja poissa ovat niin kurajäljet kuin ruokatahratkin. Sillä voi myös puhdistaa lattiat nopeasti vielä hetkeä ennen vieraiden saapumista, Tuija Koivuniemi Viledalta kertoo.

Mopin päässä oleva sumutin levittää hyväntuoksuisen pesunesteen tasaisesti kodin lattialle. 1–2 Spray -moppi ja puhdistusaine soveltuvat kodin kaikille lattiamateriaaleille niin puu-, parketti-, laatta-, muovi- kuin laminaattilattioillekin. Sumutintoimintoa ohjataan mopin varteen sijoitetusta, ergonomisesti muotoillusta kädensijasta.

Levymoppi on valmistettu mikrokuiduista. Erikoispintarakenteen ansiosta moppi puhdistaa erinomaisesti pinttyneemmätkin tahrat. Moppia voi käyttää sumutintoiminnon ansiosta ilman sankoa, mutta se on myös yhteensopiva Viledan UltraMax -sangon kanssa. Moppiosan voi pestä pesukoneessa 60 asteen lämpötilassa. 

 

Testiryhmä: 1-2 Spray nopeuttaa siivousta ja tekee siitä hauskaa

Vileda testautti moppiuutuuden MTV3:n nettisivujen lukijoilla. Käyttötutkimukseen osallistui 22 kotitaloutta eri puolilla Suomea toukokuussa 2011.

- Vastaajien mukaan kodin puhtaana pitäminen oli selkeästi aiempaa helpompaa, tehokkaampaa ja nopeampaa, koska 1–2 Spray on heti käyttövalmis. Moni myös kiitteli, että mopin ansiosta normaalisti siivousta välttävä aviomies ja lapsetkin innostuivat pesemään lattioita, Koivuniemi Viledalta kertoo.

Tutkimustulokset osoittavat, että moppi koettiin erityisen käteväksi aikapulan kanssa painiskelevissa lapsiperheissä ja kodeissa, joissa on ihmisten lisäksi myös karvaisia lemmikkejä. 1–2 Spray sai kiitosta myös helppokäyttöisyydestään ja tehokkuudestaan.

- Testaajien mieleen oli erityisesti se, ettei puhdistukseen tarvita aikaa vieviä valmisteluja. Pikasiivoamaan pääsee heti, kunhan muistaa välillä suihkautella. Kun käyttää valmista pesunestettä, ei tarvitse miettiä myöskään pesuaineiden laimennussuhteita, Koivuniemi korostaa.

 

Otteita testiryhmän palautteesta:

“Todella mahtava apu koiran tassun jälkien siivoukseen, kuten muuhunkin pieneen ja nopeaan tarpeeseen esimerkiksi keittiössä.” 

Käytin moppia nimenomaan pikasiivoukseen: 3- ja 5-vuotiaat lapset onnistuvat jokaisen ruokailun yhteydessä pudottamaan jotain maahan ja nämä tahrat ovat olleet käteviä puhdistaa 1-2 Spray mopilla. Moppi onkin keittiöstä kodinhoitohuoneeseen menevän oven takana valmiina tositoimiin, siivouskomeroon asti säilytykseen se ei ole vielä edes ennättänyt. Kätevää mopissa onkin juuri sen idea, että puhdistusaine on valmiina suihkausta vailla.”

”Paikat saa puhtaiksi ja siisteiksi nopeasti (moppasin noin puolet asuntomme lattiapinnoista alle 10 min!!). Jopa mies tunnusti, että on hyvä laite..”

“Meidän perheessä niin mies kuin lapsetkin halusivat kokeilla tuotetta, mikä on positiivista, koska minä yleensä teen lattianpesut tässä perheessä. Palaute lapsiltakin oli hyvää; helppo ja kevyt käyttää”.

Lisätietoja ja tuotenäytteet:

OSG Viestintä

p. 0207 806 802 / Toni Perez

sähköposti: viestinta@osg.fi

 

 

Liitetiedostot

Freudenberg Group on kansainvälinen monialakonserni, joka on perustettu vuonna 1849 ja liikevaihto on yli 5 mrd. euroa. Freudenberg Group toimii 59 maassa ja työllistää yli 34 000 henkilöä. Yhtiön kuluttajille ja ammattilaisille siivoustuotteita valmistava divisioona, Freudenberg Household Products, on tuotekehityksen ja innovaatioiden saralla maailman johtava mekaanisten siivoustuotteiden valmistaja, jonka päätuotemerkkejä ovat Vileda® ja Wettex®. Tuotteet voidaan jakaa pääosin lattioiden ja muiden pintojen hoitoon (mopit, siivousliinat, -sienet ja -harjat), siivouskäsineisiin sekä vaatehuoltoon. Vileda panostaa jatkuvaan tuotekehitykseen pyrkimyksenään olla siivoustuotteiden edelläkävijä ja suunnannäyttäjä maailmassa.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs