Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Talous » Uusi Catapult-yrityskiihdyttämö saa startup-yritykset lentoon

Tulus Oy

Uusi Catapult-yrityskiihdyttämö saa startup-yritykset lentoon

Tiedote.
Julkaistu: 27.05.2014 klo 11:08
Julkaisija: Tulus Oy

Catapult on startup-yrityksille, mentoreille ja kasvuyrityssijoittajille suunnattu yrityskiihdyttämö, jonka verkostomainen toimintamalli auttaa ratkaisemaan startup-yhteisön haasteita.

Aloittavalla startup-yrityksellä ei tavallisesti ole mahdollisuutta maksaa mentoreiden palveluista, ja mentorit saavat yleensä pienen osuuden yrityksestä. Startup-yrityksen mahdollisen myynnin aika on pitkä, eikä tuottoa sijoitukselle tule nopeasti. Lisäksi yksityisten kasvuyrityssijoittajien on vaikea hajauttaa sijoituksiaan riittävästi.

Uudessa yrityskiihdyttämössä startupit saavat mahdollisuuden hyödyntää arvostettujen kansainvälisten asiantuntijoiden verkoston palveluita. Verkostossa olevat mentorit ja sijoittajat puolestaan saavat kvartaaleittain tuottoa sijoittamalleen osaamiselle ja pääomalle.

Catapult-kiihdyttämön ensimmäisiin yrityksiin kuuluvat mm. innovoinnin kiihdytystyökalu PitchMe, äänialgoritmiyhtiö VoiceApp sekä aurinkoenergia-alan yritys SolNet.

Catapultin toiminnasta vastaa 15 vuotta yrittäjänä toiminut ja startup-tiimejä useissa eri maissa vetänyt Paavo Bäckman. Catapult on lähtöisin tamperelaisesta innovaatiokeskus Uudesta Tehtaasta, jossa on perustettu jo yli 100 yritystä ja kerätty yrityksille yli 20 miljoonaa euroa rahoitusta mm. kansainvälisen Demola-innovaatioalustan avulla. Catapult, Uusi Tehdas ja Demola toimivat tiiviissä yhteistyössä.

Catapult-yrityskiihdyttämö lanseerataan osana sijoittajille ja startupeille suunnattua Arctic15-konferenssia Helsingissä Tapahtumakeskus Telakalla (Henry Fordin katu 6) keskiviikkona 28. toukokuuta klo 18.30.

Lisätietoja Paavo Bäckman, paavo@catapult.guru, 040 541 9122, www.catapult.guru, www.newfactory.fi

Catapult on startup-yrityksille, mentoreille ja kasvuyrityssijoittajille suunnattu yrityskiihdyttämö, jonka verkostomainen toimintamalli auttaa ratkaisemaan startup-yhteisön haasteita. www.catapult.guru

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs