Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Talous » Uudistuksia Senaatti-kiinteistöjen Länsi-Suomen alueella

Senaatti-kiinteistöt

Uudistuksia Senaatti-kiinteistöjen Länsi-Suomen alueella

Tiedote.
Julkaistu: 07.06.2012 klo 09:00
Julkaisija: Senaatti-kiinteistöt

Senaatti-kiinteistöjen alueorganisaatio uudistuu 1.7.2012 alkaen. Senaatti-kiinteistöjen Länsi-Suomen alueen nykyinen johtaja Olavi Hiekka siirtyy Helsinkiin johtamaan ministeriöt ja erityiskiinteistöt -toimialaa.  Länsi-Suomen aluepäälliköksi Turkuun on valittu Senaatti-kiinteistöjen nykyinen kiinteistö- ja vuokrauspäällikkö Riitta Kirjavainen. Hän johtaa Senaatin aluetoimintaa Varsinais-Suomessa, Satakunnassa ja Ahvenanmaalla. Kirjavaisella on pitkä ja monipuolinen kokemus kiinteistöalalta: hän on aiemmin toiminut Turun alueella muun muassa Realia Managementin paikallisjohtajana, Kapiteeli Oyj:ssä asiakkuuspäällikkönä sekä Omaisuudenhoitoyhtiö Arsenalissa kiinteistöhallintoyksikön esimiehenä.

Muutosten myötä Senaatti-kiinteistöjen Länsi-Suomen alue ja Keski-Suomen alue yhdistyvät yhdeksi Länsi-Suomen alueeksi, ja alueen johtajaksi tulee nykyisen Keski-Suomen alueen johtaja Esko Kangaskoski. Alueen päätoimipaikka on Tampere, minkä lisäksi Länsi-Suomen alueella on toimipaikat Turussa, Hämeenlinnassa, Jyväskylässä ja Vaasassa.

Senaatti-kiinteistöjen alueorganisaatio toimii omalla alueellaan valtiokonsernin toimitila-asiantuntijana ja vastaa alueella asiakaspalvelusta, kiinteistöjen vuokrauksesta, investointien rakennuttamisesta, kiinteistöjen isännöinnistä ja ylläpitoon liittyvistä tehtävistä. Senaatti-kiinteistöjen alueorganisaatio muodostuu 1.7. alkaen nykyisten viiden alueen sijaan neljästä alueesta, jotka ovat Etelä-Suomen, Länsi-Suomen, Itä-Suomen ja Pohjois-Suomen alue. Alueiden päätoimipaikat ovat Helsinki, Tampere, Kuopio ja Oulu. 

 

Lisätietoja:

Johtaja Olavi Hiekka p. 0400-252394
Johtaja Esko Kangaskoski p. 0400-563792
Aluepäällikkö Riitta Kirjavainen p. 040-8455697

Senaatti-kiinteistöt on maanlaajuisesti toimiva liikelaitos, joka valtion sisäisenä toimitila-asiantuntijana tuottaa ja tarjoaa tiloja ja niihin liittyviä palveluja valtionhallinnolle. Toimitilojen vuokraus, investoinnit sekä kiinteistöjen ja palvelujen kehittäminen muodostavat liiketoiminnan perustan. Toimintamme perustuu yhteiskuntavastuulliseen liiketoimintaan, hyvään palveluun, pitkäaikaisiin asiakkuuksiin ja kumppanuuteen. Tuomme tilalle ratkaisut. Tutustu toimintaamme verkossa http://yhteiskuntavastuuraportti2011.senaatti.fi

 

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs