Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Talous » Uudistetulla bisnesoppaalla uutta potkua Venäjän valloitukseen - Bisnesopas Venäjän valloittajille 2.0

Cursor Oy, Kotkan-Haminan seudun kehittämisyhtiö

Uudistetulla bisnesoppaalla uutta potkua Venäjän valloitukseen - Bisnesopas Venäjän valloittajille 2.0

Tiedote.
Julkaistu: 18.03.2014 klo 14:20
Julkaisija: Cursor Oy, Kotkan-Haminan seudun kehittämisyhtiö

Bisnesopas Venäjän valloittajille 2.0: Suhteita, shakkia ja shampanjaa

Cursor ja Kouvola Innovation julkaisivat naistenpäivänä 2011 pk-yrityksen käsikirjan Venäjän markkinoille. Paljon on vettä virrannut Moskvassa ja Nevassa sen jälkeen ja siten sekä maailma että Venäjä ovat muuttuneet menneiden kolmen vuoden aikana. Muutokset suorastaan velvoittivat Cursoria ja Kouvola Innovationia tekemään uuden ja entistäkin ajankohtaisemman painoksen mustavalkoisen tyylikkäästä ja tekstiltään vauhdikkaasta bisnesoppaasta.

Kirjan sisältö on päivitetty tämän päivän tilanteen mukaiseksi. Uuteen painokseen haastateltiin Venäjän kaupan ammattilaisia ja heiltä saatiin viimeisintä tietoa markkinoiden kehityksestä. Kirjassa on nyt mukana myös merkittävästi lisääntynyt verovapaa matkailijamyynti. Venäjällä muutoksia ovat tuoneet mm. WTO-jäsenyys, Venäjän, Valko-Venäjän ja Kazakstanin tulliliitto sekä nopeasti lisääntynyt internetin käyttö. Suomessa jatkuvasti kasvanut matkailijavirta ja esimerkiksi Team Finland ovat tuoneet yrityksille uusia Venäjä-kortteja pelattavaksi.

”Viime aikojen tapahtumat Ukrainassa osoittavat, että nyt jos koskaan tarvitaan tuoretta tietoa, jonka valossa ymmärtää Venäjää ja venäläisyyttä”, toteaa teoksen kirjoittaja, viestintäyrittäjä Sami J. Anteroinen. 

Venäjä ja venäläiset ovat erittäin merkittävä kumppani suomalaisille yrityksille myös tulevaisuudessa. Venäjän merkitys saattaisi kuitenkin olla meille vielä nykyistäkin huomattavasti suurempi. ”Tosiasioiden tunnustamisen rinnalle kaivattaisiin nyt myös tosiasioiden hyödyntämistä. Venäjän kaltaista valttikorttia Suomella ei ole toista”, Anteroinen lisää. 

Kirjan oivaltavasta grafiikasta ja taitosta vastaa jälleen graafinen suunnittelija Tuuli Koivisto. Muun toimitustiimin muodostivat Cursorin Kalle Kallionpää ja Kouvola Innovationin Kati Velin. 

Kirjan voi ladata ja tulostaa käyttöönsä Cursorin ja Kinnon verkkosivuilta www.cursor.fi ja www.kinno.fi. Lisäksi painettuja versioita voi tiedustella mm. Cursorista ja Kinnosta. 

Sanaston laatimista on tukenut Cursorin hallinnoima ja EAKR-rahoitusta saava Kaakko kasvuun -viestintähanke.  

Lisätietoja:

projektipäällikkö Kalle Kallionpää, Cursor Oy

p. 040 190 2563, kalle.kallionpaa@cursor.fi 

projektipäällikkö Kati Velin, Kouvola Innovation Oy

p. 020 615 6363, kati.velin@kinno.fi

Liitetiedostot

Cursor Oy, Kotkan-Haminan seudun kehittämisyhtiö vastaa Kotkan, Haminan, Miehikkälän, Pyhtään ja Virolahden kuntien yritysneuvonnasta ja toteuttaa seudun elinkeinokehittämishankkeita. Cursor palvelee Etelä-Kymenlaakson yrittäjiä, yrittäjiksi aikovia ja seudulle asettuvia yrityksiä liiketoiminnan perustamis- ja kehittämisasioissa. Toimipisteemme sijaitsevat Kotkassa Eagle-talossa E18-tien varrella ja Haminan keskustassa Raatihuoneentorilla. Cursorin omistavat seudun kunnat (Kotka, Hamina, Pyhtää, Virolahti ja Miehikkälä) yhdessä alueen teollisuusyritysten ja rahoituslaitosten kanssa.

www.cursor.fi

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs