Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Talous » Uuden sukupolven Wettex® Power 2in1 -liina on syntynyt: Raidoissa sen salaisuus

Uuden sukupolven Wettex® Power 2in1 -liina on syntynyt: Raidoissa sen salaisuus

Tiedote.
Julkaistu: 15.06.2012 klo 09:00
Julkaisija: Vileda

Vileda tuo syksyllä markkinoille Wettex® Power 2in1 -sieniliinan, jossa yhdistyvät suosittujen Wettex®-liinojen imukyky ja nyt uutuutena myös kuivuneen lian poistaminen. Lika lähtee irti liinan naarmuttamattomien hankausraitojen avulla.

Onko tiskipöydälläsi pinttynyttä likaa tai ruokapöydällä ruokatahroja? Perinteinen sieniliina on kätevä keittiössä, mutta pinttyneen lian irrottaminen ja poistaminen on sille haaste. Tartuimme tähän haasteeseen ja tuotekehityksen tuloksena syntyi entistä monikäyttöisempi Wettex® Power 2in1. Uutuus on samaa materiaalia kuin perinteinen Wettex® eli erinomainen imukyky on myös Power 2in1 -liinan perusta. Uutta on liinan toisella puolella olevat verkkomaiset hankausraidat, joiden avulla poistaa pinttynyttäkin likaa siivottavaa pintaa naarmuttamatta. Valmistusmekaniikka on patentoitu, joten uutuus on lajissaan ainutlaatuinen.

Sieniliinaa testanneiden suomalaisten kuluttajien (20 testaajaa) haasteena oli niin ahkerasti käytössä oleva keittiö kuin kiireinen arki lapsiperheessäkin. Testiryhmä kehui uutuusliinan yllättävän tehokasta lian irrotuskykyä, joka yhdistettynä sieniliinan erinomaisen imukykyyn, teki liinasta aivan ylivoimaisen keittiön apurin.

”Itse tykkäsin liinasta tosi paljon! Hauskinta on, että liinaa voi käyttää molemmin päin ja hankaavan puolen avulla ei tarvinnut edes esikäsitellä pinttyneitä sotkuja, vaan muutamalla hankauksella nekin lähti, eikä naarmuakaan!” Laura 23, Espoo

”Käytin liinaa tiskipöydän, ruokapöydän ja apupöytien pyyhkimiseen, helppo pyyhkiä pöydät, pienet likatahrat lähtivät hyvin pois. Tahrojen poistoon olen erittäin tyytyväinen, kun ei tarvitse käyttää kahta erillistä liinaa (esim. karhunkieli ja sieniliina ennen), nyt tarvitsee vaan kääntää karhea puoli pinttyneempiin kohtiin, nopeuttaa huomattavasti siivousta. Lisäksi käytän liinaa lieden puhdistamiseen, aiemmin piti olla erikseen karkea sieni ja tavallinen sieniliina, nyt saan samalla liinalla pyyhittyä, käännän vain karhean puolen esiin.” Tuula 54, Hamina 

Wettex® Power 2in1 lanseerataan elokuussa. Ainutlaatuinen uutuus tuo kätevän lisän Wettex®-tuoteperheeseen. Liina imee jopa 14 kertaa oman painonsa verran nestettä. Liina on kestävä ja konepestävä 60°C. Liinarullan koko 25x120 senttiä ja hinta noin 3 €.

 

Lisätietoja ja tuotenäytteet:

OSG Viestintä,

puh. 0207 806 802/Toni Perez

sähköposti: viestinta@osg.fi

Liitetiedostot

Freudenberg Group on kansainvälinen monialakonserni, joka on perustettu vuonna 1849 ja liikevaihto on yli 5 mrd. euroa. Freudenberg Group toimii 59 maassa ja työllistää yli 34 000 henkilöä. Yhtiön kuluttajille ja ammattilaisille siivoustuotteita valmistava divisioona, Freudenberg Household Products, on tuotekehityksen ja innovaatioiden saralla maailman johtava mekaanisten siivoustuotteiden valmistaja, jonka päätuotemerkkejä ovat Vileda® ja Wettex®. Tuotteet voidaan jakaa pääosin lattioiden ja muiden pintojen hoitoon (mopit, siivousliinat, -sienet ja -harjat), siivouskäsineisiin sekä vaatehuoltoon. Vileda panostaa jatkuvaan tuotekehitykseen pyrkimyksenään olla siivoustuotteiden edelläkävijä ja suunnannäyttäjä maailmassa.

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs