Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Talous » Tuulivoimaseminaari Porissa 6.6.2014 kello 13:00-15:00

Suomen Lions-liitto ry

Tuulivoimaseminaari Porissa 6.6.2014 kello 13:00-15:00

Tiedote.
Julkaistu: 30.05.2014 klo 08:39
Julkaisija: Suomen Lions-liitto ry

Porin Promenadisalissa järjestetään perjantaina 6.6.2014 kello 13 tuulivoimaseminaari. Seminaarin avaa ministeri Lauri Tarasti aiheenaan ”Tuulivoima osana energiatalouttamme”.

Muita seminaariaiheita ovat mm. suunnittelun merkitys tuulivoiman toteuttamisessa, tuulivoimarakentamisen haasteita sekä voiko ja kannattaako tuulivoimaan sijoittaa.

Tuulivoimaseeminaari liittyy Porin Karhuhallissa 6.-8.6.2014 pidettävään Suomen Lions-liiton vuosikokoukseen, ja se järjestetään yhdessä Satakuntaliiton ja Ympäristö- ja terveyslehden kanssa.

Seminaariin on vapaa pääsy.

 

Lisätietoja antaa Jari Lampinen, 044 273 2685

jari.lampinen@lions.fi

 

 

Lions-klubit  palvelevat

Lions-järjestön jäsenet tekevät vapaaehtoistyötä yhtä hyvin lasten ja nuorten terveen elämän ja kehityksen turvaamiseksi kuin ikääntyneiden, perheiden, vammaisten ja muiden apua tarvitsevien tukemiseksi.

Lions-järjestön motto on: Me palvelemme. Palvelu tapahtuu paikallisten Lions-klubien kautta. Jäseniä järjestössä on lähes 1,4 miljoonaa 208 maassa. Suomessa jäseniä on yli 25.000. Naisia heistä on runsaat 4.000 eli 16%.

Lions-klubien tärkein kiinnostuksen kohde on oma lähialue ja asuinympäristö. Palvelun kohteina ovat mm. koulut ja päiväkodit, kunnalliset ja yksityiset vanhainkodit ja palvelutalot, vammaiset ja näkövammaiset ja lasten liikuntaharrastukset.

Paikallisen auttamisen lisäksi klubit osallistuvat myös kansallisiin ja kansainvälisiin hankkeisiin, mm. suurkatastrofikeräyksiin.

Lionsjärjestö ei pyri korvaamaan yhteiskunnan peruspalveluja, vaan vapaaehtoistyöllä annetaan apua kohteisiin, jotka jäävät hoitamatta julkisin varoin. Tämä apu voi olla pienille ryhmille tai yksittäisille ihmisille hyvinkin merkittävää.

Myös lasten ja nuorten syrjäytymisen ehkäisyyn on kehitetty useita eri palveluja, joita klubit toteuttavat kotiseuduillaan yhteistyössä eri oppilaitosten kanssa.

Palvelun lisäksi klubit auttavat myös taloudellisesti. Varat kerätään avustuskohteisiin järjestämällä erilaisia tapahtumia ja tempauksia. Keräysten tuotto menee lyhentämättömänä avustuskohteisiin. Vuonna 2007 Financial Timesin tekemän tutkimuksen mukaan Lions Clubs International Federation (LCIF) arvioitiinkin sen vuoksi maailman luotettavimmaksi vapaaehtoisjärjestöksi.

Lisätietoja:

Maarit Kuikka

Pääsihteeri

Suomen Lions-liitto ry

maarit.kuikka@lions.fi

(09) 565 59510

040 580 2494

www.lions.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs