Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Talous » Turvallisuuspalvelut lisäävät turvallisuuden tunnetta Kanta-Hämeen käräjäoikeudessa

Turvatiimi

Turvallisuuspalvelut lisäävät turvallisuuden tunnetta Kanta-Hämeen käräjäoikeudessa

Tiedote.
Julkaistu: 13.04.2016 klo 13:00
Julkaisija: Turvatiimi

Kanta-Hämeen Käräjäoikeus ja Turvatiimi ovat aloittaneet nelivuotisen yhteistyön. Turvatiimi vastaa viraston ja tuomioistuinten istuntotilojen turvallisuudesta. Yhteistyö on osa Turvatiimin ja Hanselin välistä valtakunnallista puitesopimusta.

Turvatiimi tuottaa Kanta-Hämeen käräjäoikeudelle mm. vartiointia, järjestyksenvalvontaa, turvallisuusvalvontaa, aula- ja vastaanottopalveluita, opastustehtäviä, kiinteistön kulunvalvontaa, ensiapu- ja pelastustehtäviä sekä hoitaa käytännön yhteistyötä viranomaisten kanssa.

Hämeenlinnan oikeustalossa asioi vuosittain noin 25 000 henkilöä. Turvallisuuspalvelujen tavoitteena on varmistaa, että työntekijät voivat tehdä työnsä turvallisesti, ja että virastotalossa vierailevien asiakkaiden on turvallista asioida. Kanta-Hämeen käräjäoikeus pitää tärkeänä toimintansa laatua ja turvallisuutta. Turvallinen työpaikka on Kanta-Hämeen käräjäoikeuden yksi tärkeimmistä arvoista. Hyvin suunnitellut turvallisuuspalvelut tukevat koko kiinteistön turvallisuutta sekä ennaltaehkäisevät ja minimoivat oikeuden istuntojen mahdollisia häiriötilanteita.

Kuluvan vuoden alusta Kanta-Hämeen käräjäoikeus lisäsi turvallisuuspalveluidensa määrää ja uutta nykyaikaista turvatekniikkaa, mikä on helpottanut myös vartijoiden toimintaa. Virastotalon uuden läpivalaisulaitteen käyttöönottoon onkin suhtauduttu myönteisesti. ”Kanta-Hämeen käräjäoikeus oli yksi Suomen viimeisimmistä käräjäoikeuksista, joissa otettiin käyttöön turvatarkastukset. Käräjäoikeus on suhteellisen pieni ja oikeustalossa tehdyn remontin yhteydessä oli luonteva aika ottaa tehokkaammat turvallisuuspalvelut käyttöön. Turvallisuuspalvelut ovat lisänneet henkilökunnan työturvallisuutta. Päällepäin näkyvä muutos on ollut henkilökorttien käyttöönotto. Lisäksi taloon on tullut kaksi mukavaa vartijaa”, kertoo Kanta-Hämeen käräjäoikeuden turvallisuudesta vastaava Jukka Lahtinen.

”Kehitämme palveluliiketoimintaamme jatkuvasti ja yhteistyössä Kanta-Hämeen käräjäoikeuden kanssa rakensimme virastotalolle uusia turvallisuuskäytäntöjä kuten esimerkiksi kulunohjauksen ja turvakatselmukset. Lisäksi loimme virastotalolle yksilöidyn turvatarkastuksen koulutusohjelman, joka suunniteltiin heidän tarpeisiinsa sopivaksi”, sanoo Turvatiimin toimitusjohtaja Juha Murtopuro.

 

Lisätietoja

Juha Murtopuro, toimitusjohtaja, Turvatiimi Oy, juha.murtopuro@turvatiimi.fi puh. 0207 363 201

Jukka Lahtinen, maaoikeusinsinööri, Kanta-Hämeen käräjäoikeus, jukka.lahtinen@oikeus.fi puh. 029 56 47356

Turvatiimi Oy

Turvatiimi ja G4S Suomi muodostavat uuden vahvan turvallisuusalan yrityksen, jonka omistaa norjalainen Sector Alarm Group. Yhtiöiden yhdistetty liikevaihto oli vuonna 2015 noin 100 miljoonaa euroa ja yhtiöissä työskentelee noin 2500 turvallisuusalan ammattilaista. Yrityksien ja julkisyhteisöiden palvelemiseen keskittyvä yhtiö tuottaa kokonaisvaltaisesti arvokuljetus- ja rahankuljetuspalveluita, turvallisuusteknisiä ratkaisuja sekä vartiointi- ja valvontapalveluita valtakunnallisesti 22 paikkakunnan verkostolla. www.turvatiimi.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs