Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Talous » Turvallisuus-messut järjestetään Tampereella 5.–7.11.2014

Tampereen Messut

Turvallisuus-messut järjestetään Tampereella 5.–7.11.2014

Tiedote.
Julkaistu: 25.03.2013 klo 22:37
Julkaisija: Tampereen Messut

Kansainväliset Turvallisuus 2014 -messut ja Työhyvinvointi 2014 -messut järjestetään 5.–7. marraskuuta 2014 Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa. Joka toinen vuosi Tampereella toteutettava turvallisuusalan tapahtuma järjestetään jo 14. kerran. Samassa yhteydessä pidettävät Työhyvinvointi-messut pidetään viidennen kerran.  Aiemmin syyskuussa toteutettu tapahtuma siirtyy järjestettäväksi marraskuussa, jolloin pidetään myös Pohjoismaiden suurin hitsausalan ammattimessutapahtuma Nordic Welding Expo 2014.

– Kansainväliset Turvallisuus-messut järjestetään vuonna 2014 syyskuun sijasta marraskuussa, jolloin on vähemmän alan kilpailevia kansainvälisiä tapahtumia. Uuden ajankohdan taustalla on myös halu toteuttaa Turvallisuus- ja Työhyvinvointi-messut samanaikaisesti Pohjoismaiden suurimpien hitsausalan ammattilaisten Nordic Welding Expo 2014 -messujen kanssa, sillä tapahtumat tarjoavat merkittäviä synergiaetuja näiden alojen ammattilaisille, kertoo myyntijohtaja Ville Keskinen Tampereen Messut Oy:stä.

Tampereen Messut Oy järjestää vuosien 2014 ja 2016 Turvallisuus-messut yhteistyössä Suomen Työsuojelualan Yritysten liitto STYL ry:n sekä muiden alan yritysten ja yhteisöjen kanssa.


STYL ry: Marraskuu on parempi ajankohta Turvallisuus-messuille – NWE 2014 tuo merkittäviä etuja  

Turvallisuus- ja Työhyvinvointi-messut palvelevat laajasti koko turvallisuusalaa. Messuilla on esillä työsuojelu ja työturvallisuus, palo- ja pelastustoimi, ympäristöturvallisuus, ensiapu, työhyvinvointi, työkyky ja työterveys, asuminen ja henkilöturvallisuus, yritysturvallisuus ja riskien hallinta sekä tekniset ratkaisut, alan neuvonta, koulutus ja konsultointi.

STYL ry on tyytyväinen Turvallisuus 2014 -messujen ajankohdan siirtämiseen syyskuulta marraskuulle Nordic Welding Expo 2014 -messujen yhteyteen. Tampereen Messut Oy ja Suomen Hitsausteknillinen Yhdistys ry (SHY) järjestävät hitsauksen, liittämisen ja leikkaamisen ammattilaisille suunnatut NWE-messut tuolloin viidennen kerran. Pohjoismaiden suurin hitsausalan messutapahtuma esittelee erilaisia tuotantotekniikoita laitteineen ja tarjoaa tuoreinta tietoa alan palveluista, kehityksestä sekä koulutuksesta hitsaavan teollisuuden ammattilaisille.

– Toivoimme Turvallisuus-messujen toteuttamista samanaikaisesti hitsausalan ammattilaisten NWE 2014 -messujen kanssa, sillä nämä tapahtumat tukevat todella toisiaan ja kohderyhmät ovat varsin samat. Vuoden 2012 NWE-messujen kävijöistä 29 prosenttia nimesi työsuojelun ja työvaatteet kolmen kiinnostavimman tuoteryhmän joukkoon, mikä myös vahvistaa sitä tosiasiaa, että työsuojelupuolen toimijoiden kannattaa olla mukana tässä tapahtumakokonaisuudessa. Investointibudjetit hitsaukseen liittyen tehdään marraskuussa, minkä vuoksi se on paras ajankohta hitsausalan messuille. Työsuojelu on enemmän ympärivuotista toimintaa. STYL:n jäsenyritysten palaute NWE-messuilta on ollut hyvä ja haluamme ehdottomasti olla toteuttamassa Turvallisuus-messuja tiiviissä yhteistyössä NWE:n kanssa. Tapahtumien käytössä on myös Tampereelle tänä syksynä valmistuva uusi E-halli, joka antaa uusia mahdollisuuksia näiden messujen kehittämiseen, sanoo puheenjohtaja Kari Koskinen Suomen Työsuojelualan Yritysten liitto STYL ry:stä.

Turvallisuus- ja Työhyvinvointi-messujen siirtäminen syyskuulta marraskuulle on perusteltua myös siitä syystä, että silloin toteutetaan vähemmän muita kilpailevia turvallisuusalan messutapahtumia.  

–  Syyskuussa on aina useita turvallisuusalan tapahtumia sekä Suomessa että Pohjoismaissa. Muiden alan messujen läheisyys vähentää kävijämääriä ja näytteilleasettajia. Haluamme Tampereen Turvallisuus-messujen erottuvan selkeämmin muista messuista ja vähentää ajallisesti lähekkäin olevien tapahtumien toisiaan syövää vaikutusta. Meidän näkökulmasta alkusyksy on huono myös Alihankinta-messujen läheisyyden vuoksi, Koskinen lisää.

Tampereella syyskuussa 2012 järjestettyihin Turvallisuus-, Security- ja Työhyvinvointi-messuihin tutustui 11 235 messuvierasta. NWE-messut järjestettiin edellisen kerran marraskuussa 2012 samanaikaisesti Expomark Oy:n toteuttamien Energia 12 -messujen ja EnergiaForum 12 -tapahtumakokonaisuuden kanssa. Tapahtumiin tutustui yhteensä 8975 messuvierasta, joista ensisijaisesti NWE-messuihin rekisteröityi 2826 kävijää.


Mediamateriaalit: Kuvia edellisiltä Turvallisuus-, Työhyvinvointi- ja NWE-messuilta löytyy Tampereen Messujen kuvapankista osoitteesta www.tampereenmessut.fi (Media). Liitteenä Turvallisuus-messujen ja Nordic Welding Expo -messujen logot. Muut materiaalipyynnöt: tanja.jarvensivu(a)tampereenmessut.fi.


LISÄTIEDOT: www.turvallisuusmessut.fi, www.tyohyvinvointimessut.fi

Tampereen Messut Oy, www.tampereenmessut.fi
Ville Keskinen, myyntijohtaja, p. 050 593 6587, ville.keskinen(a)tampereenmessut.fi
Tanja Järvensivu, viestintäpäällikkö, p. 050 536 8133, tanja.jarvensivu(a)tampereenmessut.fi
STYL ry:
Kari Koskinen, puheenjohtaja, p. 0500 363 152
Jouni Ojala, toiminnanjohtaja, p. 0400 430 547

Liitetiedostot

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs