Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Talous » Tuomas Sahi on nimitetty Antiloopin toimitusjohtajaksi

Antilooppi

Tuomas Sahi on nimitetty Antiloopin toimitusjohtajaksi

Nimitys.
Julkaistu: 04.04.2016 klo 12:30
Julkaisija: Antilooppi

KTM Tuomas Sahi, 48, aloittaa Antiloopin toimitusjohtajana 23.5.2016. Tuomas siirtyy uuteen tehtäväänsä Cornerstone Real Estate Advisersin Suomen maajohtajan paikalta. Ennen Cornerstonea Tuomas on kartuttanut kiinteistöalan ja liikkeenjohdon kokemustaan useissa vastuullisissa tehtävissä, viimeksi kiinteistövarainhoitoyhtiö EFM:llä ja Stockmannilla.

”Olemme tyytyväisiä Tuomaksen liittymisestä Antiloopin vahvuuteen. Uskomme Tuomaksen vahvan kiinteistöosaamisen yhdessä laaja-alaisen kokemuksen kanssa olevan erinomainen yhdistelmä luotsattaessa Antiloopin kasvua kohti tavoitteitamme”, sanoo Antiloopin hallituksen puheenjohtaja Jan Lång.

”Antilooppi nuorena, ketteränä ja vahvasti kasvavana yrityksenä on mielenkiintoinen haaste. Odotan innolla mahdollisuutta päästä kehittämään Antilooppia sekä sille ominaista sujuvaa asiakaspalvelua ja mutkatonta toimintatapaa”, sanoo Tuomas Sahi.

Lisätietoja:

Hallituksen puheenjohtaja Jan Lång, puh. 040 508 7223

Tuomas Sahi, puh. 0400 907 877

Liitetiedostot

Antilooppi on uudenlainen, pääkaupunkiseudun toimistokiinteistöihin keskittynyt kiinteistöyhtiö. Kehitämme omistamiamme kohteita vastuullisesti ja pitkäjänteisesti yhdessä asiakkaiden kanssa. Tunnetuimpia Antiloopin kiinteistöistä ovat Ympyrätalo ja muut Hakaniemen ja Hämeentien maamerkkirakennukset, Nokian nykyinen pääkonttori Espoon Karaportissa sekä Finnairin pääkonttori Helsinki-Vantaan lentoasemalla. Kaikkiaan meillä on vuokrattavaa tilaa noin 275 000 neliömetriä. Antiloopin omistavat suomalainen eläkevakuutusyhtiö Ilmarinen ja ruotsalainen eläkevakuutusyhtiö AMF Pensionsförsäkring.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs