Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Talous » Tulus kasvaa Lahdessa – toimitusjohtajaksi Antti Pohja

Tulus Oy

Tulus kasvaa Lahdessa – toimitusjohtajaksi Antti Pohja

Tiedote.
Julkaistu: 09.02.2016 klo 14:36
Julkaisija: Tulus Oy

TIEDOTE 9.2.2016

Yritysviestinnän palveluja tarjoava, Tampereella pääpaikkaansa pitävä Tulus Oy perustaa tytäryhtiön Lahteen. Uuden yhtiön nimi on Tulus Lahti Oy. Yhtiön toimitusjohtajaksi on nimitetty lahtelainen Antti Pohja.

Tulus on tehnyt asiakkailleen menestyksekästä yritysviestintää vuodesta 1993. Jatkossa Tulus Lahti tarjoaa toimivaksi havaitun konseptin palveluja Lahden seudun yrityksille ja yhteisöille.

”Tulimme Lahteen aikanaan asiakkaitten perässä ja nyt, kun meillä on Lahdessa uusi, aktiivinen vetäjä, meillä on erinomaiset valmiudet tehdä yhteistyötä uusienkin asiakkaitten kanssa. Ja niitähän Lahdessa riittää, onhan Lahti mielenkiintoinen ja aktiivinen yrityskaupunki”, Tulus Oy:n toimitusjohtaja Reetta Salonen sanoo.

FM Antti Pohja on viestintäalan yrittäjä, jolla on monipuolinen ja pitkä kokemus viestintäalalta ja yrityksen tuloksellisesta johtamisesta.

”Olen erittäin innostunut ja motivoitunut uudesta työstäni ja tunnen Tuluksen menestystarinan hyvin. Tulus tarjoaa asiakkailleen joustavasti räätälöityjä viestinnän ulkoistamisen ratkaisuja, joiden tulokset ovat asiakkaille arvokkaita brändiarvon, tiedonkulun tai vaikkapa työpaikkakulttuurin näkökulmasta. Nyt nämä tehokkaat palvelumallit ovat aiempaa laajemmin myös lahtelaisten yritysten käytössä”, Pohja iloitsee.

Lisätiedot:

ANTTI POHJA                                  REETTA SALONEN
p. 050 558 5955                              p. 050 579 3206
antti.pohja@tulus.fi                          reetta.salonen@tulus.fi

Liitetiedostot

Tulus on strategiseen viestintään erikoistunut kirkkaiden ideoiden käytännöllinen toimisto. Vuonna 1993 perustettu Tulus auttaa yrityksiä saavuttamaan liiketoiminnaliset tavoitteensa viestinnän keinoin. www.tulus.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs