Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Talous » TULEVAISUUDEN STRATEGINEN SALKUNHALLINTA 2014 - TUTKIMUS

AE Thinking Business Group

TULEVAISUUDEN STRATEGINEN SALKUNHALLINTA 2014 - TUTKIMUS

Tiedote.
Julkaistu: 14.04.2011 klo 14:48
Julkaisija: AE Thinking Business Group

Thinking Business Group selvitti ajankohtaisella Tulevaisuuden Strateginen Salkunhallinta 2014 selvityksellä tilannekuvaa ja tulevaisuuden näkemyksiä kehittämiseen ja johtamiseen.
 
Strategisella salkunhallinnalla tarkoitetaan toimintamallia, jossa organisaation mm. henkilöresurssit, talous, kehitysohjelmat, tietojärjestelmät, riskit järjestetään esitysmuotoon, jossa niitä voidaan yhteismitallisesti arvioida ja ohjata. Keskeistä on asioiden ja niiden välisten suhteiden yksinkertaistaminen. Ihmiset sitoutuvat siihen minkä itse ymmärtävät.
 
Ajankohtainen tutkimus herätti suurta kiinnostusta. Tutkimuksen kohderyhmänä oli Suomen TE-500 yritykset sekä merkittävät julkishallinnon organisaatiot (N=144).
 
Keskusteluja salkunhallinnasta uutena johtamismallina käydään nyt organisaatioiden johtotasolla. Hankesalkku kertoo päättäjille organisaation tavoitteiden toteutumisesta tulevaisuudessa.
Julkishallinto on nyt myös aktiivinen – virastot, kunnat, kaupungit, sairaanhoitopiirit ym. kuntayhtymät ovat aktivoituneet asian suhteen. Keskeistä on nähdä salkunhallinta yksinkertaisena ja viestinnällisenä mahdollisuutena.
 
Lisätietoja tutkimuksesta:
Esa Toivonen
Senior Advisor, Partner, CGEIT, CISA, CRISC, LJK
Thinking Business Group
Puh 040-7336670
esa.toivonen@thinking-business.net
http://www.thinking-business.net

Liitetiedostot

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs