Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Talous » Tradenomiopiskelijat innovoivat uutta InnoStartti-tapahtumassa 11.10.

Oulun ammattikorkeakoulu

Tradenomiopiskelijat innovoivat uutta InnoStartti-tapahtumassa 11.10.

Tiedote.
Julkaistu: 10.10.2012 klo 08:39
Julkaisija: Oulun ammattikorkeakoulu

Oulun seudun ammattikorkeakoulun (Oamk) Liiketalouden yksikössä järjestetään InnoStartti-tapahtuma torstaina 11.10. Päivän aikana opiskelijat luovat yhdessä yritysten kanssa uusia tulevaisuuden liiketoimintamahdollisuuksia. Samalla opiskelijat kehittävät omaa liiketoimintavaistoaan ja oppivat innovointimenetelmiä. Tapahtuma kokoaa yhteen lähes 350 tänä syksynä opiskelunsa aloittanutta innokasta tradenomiopiskelijaa, yritysten edustajia ja opettajia.

Toimeksiantajaorganisaatiot odottavat opiskelijoilta tuoreita ideoita markkinointinsa kehittämiseen. InnoStartin innovointikohteina ovat rovaniemeläinen Lappset Group Oy ja Oulun kaupunginkirjasto. Lappset Group edustaa pohjoissuomalaista kansainvälisen tason osaamista ja antaa opiskelijoille mahdollisuuden edelleen vauhdittaa menestystarinaa. Opiskelijat miettivät myös uusia ratkaisuja julkisen sektorin toimintamalleihin. Tapahtumassa opiskelijat saavat ryhmissä kehittää uusia näkökulmia ja asiantuntijaraati valitsee voittajat.

Innovointitapahtumat ovat Suomessa voimakkaasti kasvava opiskelu- ja kilpailumuoto, jossa opiskelijat pääsevät osallistumaan todellisiin liike-elämän kehittämis¬toimiin. Tällaiset tapahtumat myös vahvistavat oppilaitosten ja elinkeinoelämän välistä yhteistyötä, joka on yksi Oamkin kantavia toiminta-ajatuksia.

Median edustajat ovat tervetulleita tutustumaan tapahtumaan 11.10. klo 8.30–16.00 Oamkin Liiketalouden yksikön auditoriossa (Teuvo Pakkalankatu 19, Oulu).

Ajo-ohje: Ajetaan Urheilukadun kautta (parkkipaikkoja joko Urheilukadun varrella tai Liiketalouden yksikön pihassa, jolloin tarvitaan vahtimestarilta saatava parkkilupa).

Ohjelma

8.30–10.00 Innovointitehtävien julkistus porrastetusti
9.00–12.30 Innovointia ryhmissä
12.30–16.00 Finaalit sarjoittain porrastetusti

Lisätietoja

Outi Sutinen, lehtori, 0440 705 713, outi.sutinen@oamk.fi

 

Oulun seudun ammattikorkeakoulusta (Oamk) valmistuu aitoja ja osaavia ammattilaisia työelämän tarpeisiin. Meillä on noin 9 000 opiskelijaa ja 800 työntekijää. Toimimme Oulussa, Oulaisissa ja Raahessa. Lisäksi projektiluonteista toimintaa on useilla paikkakunnilla Pohjois-Suomessa.

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs