Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Talous » Toivo Sukari ihmeissään: Miksi huonekaluja ei saa enää myydä halvalla Suomessa?

Toivo Sukari ihmeissään: Miksi huonekaluja ei saa enää myydä halvalla Suomessa?

Tiedote.
Julkaistu: 08.07.2015 klo 13:42
Julkaisija: OSG Viestintä Oy

Masku myy liian halvalla! Topi byrokratian hampaissa.

Maskun Kalustetalon perustaja Toivo Sukari sanoo, että yhtiö on oman tarkan seurantansa mukaan noudattanut ale-markkinoinnissaan säädettyä kolmen kuukauden ilmoitusaikaa. Sukarin mukaan Maskun toiminta ei ole poikennut alan muiden toimijoiden markkinoinnista, mutta ilmeisesti edulliset hinnat ovat suututtaneet.

-        Ymmärrän, että kilpailijoita saattaa harmittaa, kun myymme tuotteitamme näin edullisesti. Oman mallistomme, maahantuonnin ja suurten sisäänostojen ansiosta pystymme tarjoamaan kalusteita mahdollisimman edulliseen hintaan, Sukari sanoo.

Sukari on eri mieltä kuluttaja-asiamiehen kanssa Maskun Kalustetalon markkinoinnin oikeellisuudesta.

-        Meillä on aleaikaa tasan säädetyt kolme kuukautta kalenterivuodesta. Sen lisäksi meillä on kestoltaan lyhytaikaisia tarjouksia. Ymmärrän toki, että ulkopuolisesta saattaa näyttää siltä, että alennuksia on paljon. Meillä lienee Suomen suurimpiin kuuluva valikoima kalusteita eli yli 10 000 tuotetta, Sukari kertoo.

-        Toki joskus 90-luvun hurjina vuosina olemme kokeilleet rajoja ja varmasti tehneet jotain väärinkin, mutta tänä päivänä haluamme toimia kaikkien hyvien tapojen mukaisesti. Emme kuitenkin ole valmiita luopumaan jatkossakaan alhaisesta hintatasostamme. Masku on aina tunnettu edullisista hinnoista ja hyvistä tarjouksista, ja siitä haluamme pitää kiinni jatkossakin, Sukari lupaa.

Maskun Kalustetalo on käynyt aktiivisesti kirjeenvaihtoa Kilpailu- ja kuluttajaviraston kanssa jo vuodesta 2008 lähtien.

-        Jatkuva kirjeenvaihto ei vie vain paljon aikaa, vaan syö myös tulostamme, kun joudumme käyttämään juristeja vastauksien laatimisessa. Meille annetut vastausajat ovat yleensä hyvin lyhyitä, mutta virastosta palataan asiaan usein vasta vuosien päästä. Näin kävi, kun pyysimme virastolta mielipidettä alan markkinointiin, Sukari lataa.

Sukarin mukaan Maskun Kalustetalo ei aio jatkossakaan tinkiä edullisesta hintatasostaan.

-        Jos oikeus päättää, että meidän pitää käytäntöjä muuttaa, niin toki sen teemme. Olisi kuitenkin toivottavaa, että samat säännöt koskisivat myös alan muita toimijoita, Sukari pohtii ja jatkaa:

 -        Näinä aikoina ihmetyttää, miten veronmaksajien rahoja voidaan käyttää vuosia tällaisiin prosesseihin, kun samaan aikaan lapsiperheet ja eläkeläiset kantavat suurimman taakan leikkauksista. Kuluttajien oikeuksia pitää toki kunnioittaa, mutta tässä tapauksessa kärsijänä lienevät tavalliset ihmiset, kun hintoja yritetään tiettyjen tahojen toiveesta hinata ylöspäin valtion rahoilla, Sukari summaa.

  

Liitetiedostot

Maskun Kalustetalo Oy on toiminut kotimaisena perheyrityksenä huonekalualalla jo vuodesta 1983. Yhtiöllä on tällä hetkellä 42 Masku-myymälää ja verkkokauppa Suomessa sekä tytäryhtiöidensä kautta yksi myymälä Ruotsissa ja kaksi Virossa. Yhtiö työllistää Suomessa lähes 300 henkilöä.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs