Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Talous » Tilitoimisto Satakerta Oy osaksi kansainvälistä Rödl & Partner -ketjua

Tilitoimisto Satakerta Oy osaksi kansainvälistä Rödl & Partner -ketjua

Tiedote.
Julkaistu: 12.06.2014 klo 09:00
Julkaisija: Zeeland tiedottaa

Saksalainen asiantuntijayritys Rödl & Partner on ostanut 23.5.2014 tehdyllä kaupalla enemmistön tilitoimisto Satakerta Oy:n osakekannasta. Rödl & Partner tarjoaa asiakkailleen talous- ja palkkahallintoon, verotukseen, juridiikkaan ja tilintarkastukseen liittyviä palveluita.

Rödl & Partnerin tavoitteena on tarjota kokonaisvaltaisia liiketalouden palveluita yhden katon alta, joten yhdistymisen myötä Satakerta Oy:n asiakkaat saavat käyttöönsä ketjun lähes 3 500 hengen asiantuntijaverkoston yli 40 maassa. Palveluita voidaan tarjota laaja-alaisemmin molempiin suuntiin, sillä Rödl & Partner on tarjonnut Suomessa tähän asti pääasiassa vain juridisia asiantuntijapalveluita.

- Kansainvälisten asiakkaidemme määrä on jatkuvassa kasvussa. Usein heidän tarvitsemansa laskentatoimi on vaativampaa. Yrityskaupan myötä saamme uutta kansainvälistä taustatukea, joka mahdollistaa laadukkaan palvelun kustannustehokkaasti. Rödl & Partner tarjoaa asiakkailleen myös monipuolisia lakipalveluita, joten nykyiset asiakkaamme saavat käyttöönsä entistä enemmän asiantuntijapalveluita, kertoo Satakerta Oy:n toimitusjohtaja Kati Jalojärvi.

Rödl & Partner pitää Itämeren aluetta yhtenä Euroopan vahvimmista taloudellisista alueista, jonka kehityksessä Suomella on tärkeä rooli. Helsingin toimisto on avainasemassa yrityksen kasvupyrkimyksille alueella.

- Suomesta on tullut meille ensisijaisen tärkeä kohde viime vuosina, sillä maa yhdistää Venäjän, Baltian maat ja Skandinavian niin historiallisesti, logistisesti kuin taloudellisestikin. Tarjoamme pohjoismaalaisille ja saksalaisille asiakkaille laadukkaan palveluvalikoiman ja kansainvälistä erityisosaamista, jonka fokus on pitkissä asiakassuhteissa, kertoo Jens-Christian Pastille, Managing Partner, Nordic & Baltic States.

Pastillen mielestä Satakerta on täydellinen valinta osaksi ketjua ja toteuttamaan Rödl & Partnerin palvelustrategiaa.

- Satakerta on erittäin asiantunteva, kansainvälisesti suuntautunut perheyritys, jolla on ihmisläheinen palveluasenne, summaa Pastille.

Satakerta Oy:n kaikki kolme osakasta, Kati Jalojärvi, Sari Sinkkonen ja Anja Söderholm, jatkavat yrityksen johdossa. Yrityskaupan myötä yrityksen nimi muuttuu muotoon Satakerta Rödl & Partner Oy. Helsingin toimisto muuttaa myöhemmin yhteisiin toimitiloihin Asianajotoimisto Rödl & Partner Oy:n kanssa. Rödl & Partnerilla on nyt toimistot Helsingin lisäksi Tampereella, Vaasassa ja Kouvolassa.

 

Lisätietoja:

Kati Jalojärvi, toimitusjohtaja, Satakerta Oy, puh. 020 740 1371, kati.jalojarvi@satakerta.fi

Jens-Christian Pastille, Managing Partner, Rödl & Partner, puh. +371 (67) 33 81 25, jens.pastille@roedl.pro

 

Satakerta Oy

Satakerta Oy on vuonna 1987 perustettu Taloushallintoliiton auktorisoima tilitoimisto. Tarjoamme asiakasyrityksillemme tehokkuutta niin vaativien taloushallinnon tehtävien kuin rutiinienkin hoitamiseen. Meillä on vahva osaaminen myös henkilöstö- ja yhtiöhallinnossa sekä verotuksessa. Toimipisteemme sijaitsevat Helsingissä ja Kouvolassa. Palveluksessamme on yli 20 osaavaa taloushallinnon ammattilaista. Liikevaihtomme on noin 1,7 miljoonaa euroa. www.satakerta.fi

 

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs