Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Talous » Tilitoimisto Reijo Lehtimäki Oy kasvaa

Tilitoimisto Reijo Lehtimäki Oy kasvaa

Tiedote.
Julkaistu: 28.04.2014 klo 12:00
Julkaisija: OSG Viestintä Oy

Tilitoimisto Reijo Lehtimäki Oy kasvaa

Yrityskaupan myötä turkulainen Tilitoimisto Akipo Oy on siirtynyt Tilitoimisto Reijo Lehtimäki Oy:n yrityskokonaisuuteen. Kaupalla perheyritys Tilitoimisto Lehtimäki vankistaa asemaansa yhtenä Turun suurimmista tilitoimistoista.

Tilitoimisto Akipo Oy on liitetty vuoden vaihteessa tehdyllä yritysjärjestelyllä Tilitoimisto Reijo Lehtimäki Oy:n tytäryhtiöksi.Tapahtuma on jatkumoa pitkään jatkuneelle yhteistyölle. Toimitusjohtaja Reijo Lehtimäki kertoo molempien toimistojen jatkavan toimintaansa entiseen tapaan.

- Molemmilla yrityksillä on omanlainen asiakaskuntansa, joten haluamme jatkossakin palvella heitä parhaalla mahdollisella tavalla. Kokonaisuuden kasvaessa meillä on nyt entistä enemmän erityisalojen osaamista kaikkien asiakkaiden käytössä.

Tilitoimisto Lehtimäki on yli 35 vuotta Turussa toiminut tilitoimisto. Kaupan jälkeen yrityskokonaisuus työllistää 27 ihmistä. Yrityksen palveluvalikoima kattaa talous- ja palkkahallinnon kaikki osa-alueet.

Kevättalven aikana tehdyn vaiheittaisen haltuunoton jälkeen Akipo toimii nyt Tilitoimisto Lehtimäen uudistetun ilmeen alla. Akipon toimistoa lähtee vetämään toimistopäällikkö Sari Kulmala. Sari jää uuden tehtävänsä ohella hoitamaan asiakkuuksia myös Tilitoimisto Lehtimäellä. Yrityskauppa on seurausta Akipon yrittäjä Tarja Laurilan eläkkeelle jäännistä.

- Olen ollut yrittäjänä 25 vuotta, joten on mukavaa että siirto on tapahtunut pikkuhiljaa. Asiakkaat ovat aina olleet minulle tärkeitä ja pitkäaikaisimmat ovatkin pysyneet kanssani yli 20 vuotta. Siksi on mukavaa jättää heidät tuttuihin ja luotettaviin käsiin, Laurila sanoo.

Tasaista kasvua

Tilitoimisto Lehtimäki on viime vuosien aikana kasvanut tasaisesti. Yrittäjä Reijo Lehtimäen mukaan tärkeintä on kuitenkin ollut asiakkaille annetun palvelulupauksen pitäminen. Se on luonut kasvuedellytykset.

- Meille luontainen tapa kasvaa on palvella asiakkaita mahdollisimman hyvin.Avainasemassa tässä on yrityksessä pitkään pysynyt asiantunteva ja sitoutunut henkilökunta.Viime vuosina olemme onnistuneet lisäksi rekrytoimaan hyviä uusia työntekijöitä, jotka ovat pystyneet täyttämään palvelulupauksemme, Lehtimäki sanoo.

Lehtimäen mukaan alan vaatimukset ovat kasvaneet viime vuosina toimintatapojen sähköistyessä. Uusien toimintatapojen myötä yrityksissä tehtävä taloushallintotyö supistuu.

-Trendi on ollut siirtää taloushallinnon toimintoja yrityksistä ulkopuolisille. Tilitoimistoille se antaa mahdollisuuksia tiukkoinakin aikoina.Taloushallinto on kuitenkin aina hoidettava, Lehtimäki toteaa.

Lisätietoja

Toimitusjohtaja Reijo Lehtimäki 02 273 3211 reijo.lehtimaki@tilitoimistolehtimaki.com

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs