Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Talous » Tietoturvayhtiö Check Pointilla meni mukavasti 2013

Tietoturvayhtiö Check Pointilla meni mukavasti 2013

Tiedote.
Julkaistu: 30.01.2014 klo 08:14
Julkaisija: Check Point Software Technologies Finland Oy

Yritysten tietoturvaratkaisujen kansainvälinen markkinajohtaja Check Point® Software Technologies Ltd. on julkistanut viime vuoden tuloksensa. Vuoden viimeinen neljännes oli yksi yhtiön historian parhaista.

Vuosi 2013:

  • Liikevaihto: 1 394,1 miljoonaa USD, kasvua edellisvuodesta 4 prosenttia
  • Osakekohtainen tulos (non-GAAP EPS): 3,43 USD, kasvua edellisvuodesta 8 prosenttia

Neljäs neljännes 2013:

  • Liikevaihto: 387,1 miljoonaa USD, kasvua edellisvuodesta 5 prosenttia
  • Osakekohtainen tulos (non-GAAP EPS): 0,98 USD, kasvua edellisvuodesta 8 prosenttia

 

Check Pointin perustaja, hallituksen puheenjohtaja ja toimitusjohtaja Gil Shwed kommentoi lukuja toteamalla, että viime vuoden neljäs neljännes on yksi parhaista, minkä hän muistaa. Yhtiö sai uusia asiakkuuksia ja takoi taloudellista tulosta. Menestystä selittää Schwedin mukaan Check Pointin laite- ja ohjelmistouutuuksien saama hyvä vastaanotto sekä Euroopan että Amerikan markkinoilla.

Check Point toi viime vuonna markkinoille järeät ja nopeat, isojen datakeskusten käyttöön tarkoitetut laitteet Appliance 13500:n ja Appliance 21700:n. Pienille ja keskisuurille yrityksille lanseerattiin muun muassa työpöydän kulmalle mahtuvat, edulliset laitesarjat Appliance 600 ja Appliance 1100. Nämä laitteet toivat sekä isojen että pienten yritysten ulottuville Check Pointin ainutlaatuisen, yrityksen tarpeiden mukaan räätälöitävän, Software Blades -moduuleihin perustuvan ohjelmistoarkkitehtuurin.

Ohjelmistopuolella Check Pointin uutuuksiin lukeutuu muiden muassa Threat Emulation Software Blade, joka suojelee yritysverkkoa uusilta haittaohjelmilta eristämällä epäilyttävät dokumentit ja tutkimalla, miten ne käyttäytyvät. Toinen uusi ohjelmistomoduuli on Compliance Software Blade, joka seuraa reaaliaikaisesti yrityksen tietoturvan vaatimuksenmukaisuutta. Uuteen ohjelmistoversioon Software Blade Architecture R77 sisältyy äsken mainittujen lisäksi yli 50 parannusta.

Tarkemmat tulostiedot:

http://www.checkpoint.com/press/2014/2013-q4-financial-results.html

 

Lisätiedot:

Check Point Software Technologies Finland Oy, maajohtaja Jukka Saarenmaa, p. 040 744 9531, jukka.saarenmaa@checkpoint.com

Liitetiedostot

Check PointSoftware Technologies Ltd.
Check Point Software Technologies Ltd. (www.CheckPoint.com) on maailman johtava internetin turvallisuuden asiantuntija, joka tarjoaa asiakkailleen tinkimättömän suojan kaikenlaisia tietoturvauhkia vastaan vähentäen tietoturvan monimutkaisuutta ja alentaen sen kokonaiskustannuksia. Check Point on ollut alan edelläkävijä patentoituun tekniikkaan perustuvasta Firewall-1-palomuuuristaan lähtien. Tällä hetkellä Check Point kehittää innovaatioita Software Blade -arkkitehtuurin pohjalta tarjoten joustavia ja yksinkertaisia ratkaisuja, jotka voidaan räätälöidä vastaamaan täsmällisesti minkä tahansa organisaation turvallisuustarpeita. Check Point on alan ainoa palveluntarjoaja, joka ylittää teknologian ja näkee turvallisuuden liiketoimintaprosessin osana. Check Point 3D Security turvaa yrityksen tietovarannot yhdistämällä ainutlaatuisella tavalla ihmiset ja tietoturvakäytännöt sekä niiden valvonnan. Näin tietoturvatoiminnot saadaan vastaamaan organisaation liiketoiminnan tarpeita. Check Pointin asiakkaina on kymmeniä tuhansia erikokoisia yrityksiä, mukaan lukien kaikki Fortune- ja Global 100 -yritykset. Check Pointin palkitut ZoneAlarm-ratkaisut suojaavat miljoonia kuluttajia tietomurroilta, vakoiluohjelmilta ja identiteettivarkauksilta.

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs