Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Talous » Tieto - tunteen ja järjen seuraksi päätöksentekoon

Bisnode Finland Oy

Tieto - tunteen ja järjen seuraksi päätöksentekoon

Tiedote.
Julkaistu: 01.03.2013 klo 09:00
Julkaisija: Bisnode Finland Oy

Bisnode uudistaa ilmeensä ja yhdistää palveluitaan yhden Bisnode-logon ja -nimen taakse 17 maassa ja yli 100 yrityksessä ympäri Eurooppaa. Suomessa 1.3.2013 alkaen kaikki Bisnoden palvelut - DirektMedia, Dun & Bradstreet, Kompass, Soliditet, Vendermore ja Yritystele - ovat saatavissa yhdeltä yhteyshenkilöltä. Samalla myös juridisten Bisnode-yhtiöiden määrä Suomessa vähenee kolmeen: Bisnode Marketing Oy, Bisnode D&B Finland Oy sekä Bisnode Finland Oy.

 

Uudistuksen myötä Bisnode tuo tiedon, järjen ja tunteen seuraksi päätöksentekoon. Bisnode auttaa yrityksiä päätöksenteossa, jalostamalla ja rikastamalla tietokantoja sekä auttamalla yrityksiä vähentämään epäonnistumisen riskiä myynnin sekä markkinoinnin päätöksissä.

 

 

Bisnoden yritys- ja kuluttajatiedon sekä markkinointipalveluiden avulla asiakkaiden on aiempaa helpompi ylläpitää olemassa olevia asiakassuhteitaan ja löytää uusia potentiaaleja. Samalla Bisnode tarjoaa luottotietopalveluita, joiden avulla asiakkaat voivat minimoida taloudellisia riskejä. Tietokantojen analysoinnin ja päivityksen tuloksena  saadaan oikea ja ajantasainen tieto kumppaneista ja asiakkaista yrityksen päätöksenteon tueksi. ”Pyrkimyksenämme on yksinkertaisesti turvata ja helpottaa päätöksentekijöiden arkea. Yrityksen päätöksenteossa tieto ei lisää tuskaa, vaan se tuo turvaa ja vähentää virheinvestointointien mahdollisuutta”, kertoo Bisnoden viestinnästä ja markkinoinnista vastaava Pekka Raitala.

 

 

 

Lisätiedot:

Pekka Raitala, Marketing Director

Bisnode Finland Oy

Mobile: +358 500 420347

pekka.raitala@bisnode.fi

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bisnode on johtava digitaalisen yritysinformaation tarjoaja Euroopassa, tarjoten täydellisiä myynnin ja markkinoinninratkaisuja, sekä luotto – ja yritysinformaatiota.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs