Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Talous » TIEDOTE: Nebula uudisti VR:n verkko- ja mobiilipalvelujen alustan

Nebula

TIEDOTE: Nebula uudisti VR:n verkko- ja mobiilipalvelujen alustan

Tiedote.
Julkaistu: 25.06.2014 klo 07:00
Julkaisija: Nebula

Nebula toteutti VR:lle uuden julkaisualustan, joka takaa suomalaisille aikaisempaa luotettavamman verkko- ja mobiilisivuston. Uusi palvelu otettiin käyttöön 10. kesäkuuta.

VR:n sivusto on suunnittelu responsiiviseksi, jonka avulla sivusto saadaan mukautumaan erilaisille ja erikokoisille päätelaitteille. Sivustoa voi helposti käyttää sekä kännykällä että tabletilla jolloin sivuston käyttökokemus on aina erinomainen.

Ympärstö on rakennettu Oraclen teknologialla ja palvelu tuotetaan kahdesta maantieteellisesti hajautetusta palvelinkeskuksesta. Ratkaisu varmistaa ympäristön korkean käytettävyyden, sillä VR:n liiketoiminnallinen tavoite on, ettei järjestelmässä ole koskaan suunnittelemattomia häiriöitä jotka näkyvät loppukäyttäjille.

– Halusimme parantaa verkko- ja mobiilisivustojen toimivuutta ja tavoitettavuutta.  Jokainen katko merkitsee merkittävää liiketoiminnallista haittaa yritykselle, jonka asiakkaat ovat siirtyneet yhä enemmän verkkoon, kertoo VR:n tietohallintojohtaja Jukka-Pekka Suonikko

VR:llä uudistuksen lopputulokseen ollaan tyytyväisiä.

– Uuden sivuston käyttöönotto sujui onnistuneesti, eikä VR:n palveluissa ollut lainkaan katkoja, iloitsee VR:n verkkopalvelupäällikkö Christian Lindberg.

Nebulalle projekti merkittävän valtakunnallisen toimijan kanssa oli haasteena toivottu. 

– Järjestelmä on VR:n liiketoiminnalle kriittinen, ja meille asiakkaan menestys on aina ensiarvoisen tärkeää, Nebulan palvelupäällikkö Jarno Lepistö.

– Projektissa yhdistyy erinomaisesti Nebulan vahvuudet: erilaisten verkkoon tarkoitettujen palveluiden osaaminen laajalla teknologiaskaalalla Oraclesta OpenSourceen, omat palvelinkeskukset Suomessa ja ulkomailla sekä oma runkoverkko. Onnistunut lopputulos kertoo, että pystymme tarjoamaan lupauksemme mukaisesti ensiluokkaista asiakaspalvelua, yrityksen koosta riippumatta, kertoo Nebulan toimitusjohtaja Ville Skogberg. 

Lisätietoja:

Ville Skogberg, toimitusjohtaja, Nebula Oy, puh.  045 679 0003, ville.skogberg@nebula.fi

 

Liitetiedostot

Nebula Oy

Nebula on kotimainen ICT-palveluyritys, jonka runsas ja innovatiivinen tarjonta on valjastettu tehostamaan ja tuomaan uusia mahdollisuuksia asiakkaiden liiketoimintaan. Asiakkaiden tarpeisiin vastaavat, joustavat ja luotettavat ratkaisut ovat Nebulan korkean asiakastyytyväisyyden tae. Yrityksen palveluksessa on 120 alan ammattilaista. Vuonna 1997 perustetun, vakavaraisen ja voimakkaasti kasvavan yrityksen liikevaihto on 27 milj. euroa (2013). www.nebula.fi

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs