Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Talous » Teknologiatukkuri Exclusive Networks Group valoi mainiolla tuloksellaan perustan kunnianhimoisille kasvusuunnitelmilleen

Teknologiatukkuri Exclusive Networks Group valoi mainiolla tuloksellaan perustan kunnianhimoisille kasvusuunnitelmilleen

Tiedote.
Julkaistu: 05.03.2013 klo 09:30
Julkaisija: OSG Viestintä Oy

Liikevaihdon kasvu kaikissa toimintamaissa vuonna 2012 ja vahva tuotevalikoima siivittivät Exclusive Networks Groupin 30 prosentin kasvuun edellisvuodesta. Vahva kehitys rakentaa pohjaa laajentumiselle yritysostojen kautta.

Exclusive Networks Groupin vuoden 2012 tulos oli odotettua parempi. Liikevaihto- ja -voittoluvut ovat niin vakuuttavat, että yhtiön johto paljastaa kunnianhimoiset laajentumissuunnitelmansa, jotka tähtäävät yhden miljardin euron liikevaihtoon vuoteen 2017 mennessä. Yhtiön liikevaihto kasvoi viime vuonna 214 miljoonasta eurosta 279 miljoonaan euroon. Käyttökate pysyi vahvana ja oli alan keskiarvon yläpuolella. Sekä liikevaihto että -tulos ylittivät tavoitteen.

“Aloitimme vuoden 2012 julistamalla sen SuperVADin vuodeksi. Vaistomme osui oikeaan, ja lähestymistapamme, jossa itsenäisistä, yrittäjävetoisista bisnesyksiköistä koostuva lisäarvojakelija tarjoaa päämiehille mahdollisuuden päästä kerralla useille markkinoille, osoittautui juuri oikeaksi tavaksi lähestyä moderneja eurooppalaisia markkinoita. Menestyksemme luo  luottamusta ja antaa kunnianhimoa tavoitteenasetteluumme. Aiomme jatkaa kasvua tähtäimessä miljardin euron liiketoiminta vuoteen 2017 mennessä. Tavoite on saavutettavissa nykyisellä rakenteellamme ja tiimillämme ottaen huomioon, että päämiehemme tarjoavat huomisen tekniikkaa jo tänään ja että meillä on vahva bisnessuunnitelma", sanoi Exclusive Networks Groupin toimitusjohtaja Olivier Breittmayer.

 

“Tavoitteenamme on 20 prosentin kertyvä vuotuinen kasvu (CAGR) vuodesta 2013 lähtien. Pääsemme tähän kehittämällä liiketoimintasuunnitelmaamme ja noudattamalla yritysostoihin tähtäävää strategista suunnitelmaamme. Ratkaisutoimittaja- ja jälleenmyyjäkumppaneidemme tulevaisuuden näemme erittäin valoisana, koska panostamme jatkossakin järjestelmä- ja palvelurakenteemme kehittämiseen, jotta voimme tarjota todellista arvoa uusille päämiehillemme. Samalla pidämme huolta, että nykyiset päämiehemme pääsevät kasvamaan ja laajentumaan toivomallaan tavalla“, Breittmayer jatkoi.

Vuoden 2012 kohokohtia olivat ilmiömäinen kasvu Britanniassa ja Suomessa. Britanniassa Exclusive Networksin liikevaihto kasvoi edellisvuodesta 24 % ja Suomessa 260 %. Saksassa ja Sveitsissä eli DACH-alueella kasvuprosentti oli 41. Liikevaihto kasvoi kaikissa toimintamaissa ja -alueilla. Huomion arvoista on myös menestys, jonka yhtiön tietoturvatuotteet saavuttivat Fortinetin ja Palo Alto Networksin johdolla. Esimerkiksi Suomessa ja Baltian maissa Palo Alto Networksin tuottama liikevaihto yli kolminkertaistui vuoden 2012 aikana.

 

Exclusive Networks Finlandin toimitusjohtaja Ralf Karlsson kuvasi tilannetta näin: “Meillä on kaikki tarvittavat elementit valmiina tämänhetkisten, jatkuvasti kehittyvien markkinoiden palvelemiseen ja myös bisneksen kasvattamiseen. Päämiestemme tuotteet menestyvät mainiosti markkinoilla, ja jälleenmyyjämme ovat ymmärtäneet, mitä "SuperVAD" heille merkitsee. Heidän menestyksensä luo meidän menestyksemme. Jatkuva orgaaninen kasvu on tavoitteemme, ja aiomme tehdä rutkasti töitä ratkaisuntoimittaja- ja jälleenmyyjäkumppaneidemme kanssa saavuttaaksemme nuo tavoitteet meidän kaikkien yhteiseksi hyödyksi.”

Exclusive Networks Group toimii yli 14 maassa. Vuosi 2012 oli vilkas: saksankielisen Euroopan DACH-alue syntyi, kun Saksan liiketoiminta yhdistettiin uuteen Sveitsin toimistoon. Uusina ratkaisuntoimittajina mukaan tulivat muiden muassa Arbor Networks ja LogRhythm, ja Aerohive ja Infobox laajensivat markkina-aluettaan.  Yhtiöllä on kaikkiaan 5 000 jälleenmyyjää ja se työllistää 310 henkeä.

###

 

Exclusive Networks Group

Exclusive Networks Group tuo kasvuvaiheessa olevat globaalit teknologiayritykset Euroopan markkinoille hyödyntäen ainutlaatuista SuperVAD-jakelumalliaan. Se on erikoistunut edustamaan verkko-, infrastruktuuri-, turvallisuus- ja tallennusratkaisuja tarjoavia teknologiayrityksiä. Yhtiöllä on noin 5 000 jälleenmyyjää.

Yhtiö koostuu yhtenäisesti ohjatusta ryhmästä kansallisesti toimivia, riippumattomia ja yrittäjävetoisia bisnesyksiköitä. Se tunnetaan innovatiivisten ja uusien teknologioiden tuomisesta Euroopan markkinoille. Vuonna 2003 perustettu, nopeasti kasvanut yhtiö tukee yhteistyökumppaneitaan tarjoamalla heille muun muassa konsultointi-, markkinointi-, myynti- ja koulutuspalveluita sekä teknistä tukea.

Exclusive Networks Groupin pääkonttori on Ranskassa, ja se toimii 14 maassa, mukaan lukien Englanti, Saksa, Italia, Itävalta, Hollanti, Belgia, Espanja, Portugali, Ruotsi, Norja ja Suomi. Yhtiöllä on toimintaa myös ranskankielisessä Afrikassa.

Lisätietoja:

Jussi Mero
Exclusive Networks Finland
fi_info@exclusive-networks.com
+358 (0)20 7551 640

 

Liitetiedostot

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs