Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Talous » Teknologiateollisuuden tilanne ja näkymät 3.2. klo 10.00

Teknologiateollisuus ry

Teknologiateollisuuden tilanne ja näkymät 3.2. klo 10.00

Kutsu.
Julkaistu: 29.01.2015 klo 10:17
Julkaisija: Teknologiateollisuus ry

Teknologiateollisuuden suhdannetilanteesta ja lähikuukausien näkymistä pidetään lehdistötilaisuus tiistaina 3. helmikuuta 2015 klo 10.00.

Tiedotustilaisuus pidetään Teknologiateollisuuden tiloissa osoitteessa Eteläranta 10, 11. kerros, Helsinki. Tiloihin kuljetaan Teollisuuskeskuksen aulasta (2. kerros). Tilaisuutta isännöi toimitusjohtaja Jorma Turunen.

Tilaisuudessa Teknologiateollisuuden uusi teollisuuspolitiikan johtaja ja johtoryhmän jäsen Sanna Rauhansalo esittelee Teknologiateollisuuden eduskuntavaalilinjauksia.

Toivomme ilmoitusta osallistumisestasi viimeistään maanantaina 2.2. sähköpostitse
 mari.hiltunen@teknologiateollisuus.fi tai puhelimitse 040 774 3916.

Tervetuloa

TEKNOLOGIATEOLLISUUS RY

Viestintä

 

Teknologiateollisuus ry on elinkeino- ja työmarkkinapoliittinen edunvalvontajärjestö, joka edistää Suomen keskeisimmän vientialan kilpailukykyä ja toimintaedellytyksiä. Suomalaisen teknologiateollisuuden päätoimialoja ovat elektroniikka- ja sähköteollisuus, kone- ja metallituoteteollisuus, metallien jalostus, suunnittelu ja konsultointi sekä tietotekniikka. Teknologiateollisuus vastaa noin 50 prosentista Suomen viennistä ja 75 prosentista tutkimus- ja kehitysinvestoinneista. Ala työllistää suoraan noin 280 000 ja välillisesti noin 700 000 suomalaista. Jatkuvasti kehittyvä ja ajassa elävä teknologiateollisuus luo perustan suomalaiselle hyvinvoinnille.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs