Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Talous » Teerenpeli Kamppi 10 vuotta

Teerenpeli Yhtiöt Oy

Teerenpeli Kamppi 10 vuotta

Tiedote.
Julkaistu: 05.04.2016 klo 10:30
Julkaisija: Teerenpeli Yhtiöt Oy

Laadukkaista pienpanimo-oluistaan tunnettu Teerenpeli Kamppi täyttää huhtikuussa pyöreät 10 vuotta. Syntymäpäiviä juhlitaan torstaina 7.4. tarjoamalla asiakkaille uusittua ravintolailmettä ja uutuus-synttärituotteita. Kampin keskuksen ympäristö oli kymmenen vuotta sitten yhtä isoa rakennustyömaata. Muutos ympäristössä on ollut huima ja muuttuu edelleen mm. Lasipalatsin remontin sekä Hotelli Presidentin saneerauksen myötä. Hotellin saneeraukseen liittyvien ilmastointimuutosten yhteydessä toteutettiin myös Teerenpeli ravintolan oma sisustusremonttiUudistus toi selkeyttä, lämmintä tunnelmaa ja skandinaavisia muotoja sisustukseen. Uuden ilmeen loi muotoilija ja sisustussuunnittelija Sebastian Sandelin yhdessä Teerenpeli osakasyrittäjä Marianne Pyysingin kanssa. Sisustuksen muutostyöt valmistuivat sopivasti syntymäpäivien alla, maaliskuun lopussa.

Kampin Teerenpelistä on kymmenen vuoden aikana kasvanut tunnettu oluen ja viskin ystävien olohuone keskelle Helsinkiä. Teerenpelissä toimii myös yksi vanhimmista Helsingin keskustan alueen pienpanimoista. Oman mikropanimon, syksyllä ensi kertaa lanseerattu ja hyvän palautteen saanutta, Tripla IPA:a on saatavilla tuunattuna kymmenvuotis-synttäreillä. Lisäksi Lahdessa sijaitseva Teerenpeli Panimo & Tislaamo toteutti juhliin Festlager-juhlaoluen. Merkkipäivää voi juhlistaa myös Teerenpelin omilla viskeillä, esimerkiksi ensimmäisellä suomalaisella 10-vuotiaalla Teerenpelin Single Maltilla.

- Kampin oma mikropanimo on tuottanut noin kolmisenkymmentä erilaista olutta vuosien varrella. Usein vanhoja hyviä reseptejä muokataan, jotta niihin saadaan uutta twistiä. Esimerkiksi jokakesäinen kesäolut tehdään aina hieman eri tavalla, Teerenpeli Kampin ravintolapäällikkö Miika Korpela valottaa kausioluiden taustoja. 

Teerenpeli Panimon & Tislaamon tuotteet kiinnostavat

Teerenpeli Panimon palkitut pienpanimo-oluet, siiderit sekä Teerenpeli Tislaamon monipuolinen viskivalikoima houkuttelevat mukavan ravintolamiljöön ystäviä jo viidessä kaupungissaPanimo on perustettu Lahteen vuonna 1995 ja mallasviskitislaamo vuonna 2002. Teerenpelin Panimo kuuluu kooltaan suomalaisten pienpanimoiden keskikastiin, Tislaamo on Suomen suurin viskitislaamo sekä ainoa, joka käyttää perinteis pannutislausmenetelmää. Lahdessa sijaitseva Panimo & Tislaamo valmistaa kaikki tuotteensa uusiutuvalla energialla, käyttäen prosessienergiana oman pellettivoimalaitoksen tuottamaa uusiutuvaa energiaa.

- Asiakkaiden kiinnostus kotimaiseen ja laadukkaaseen pienpanimo-olueen on vuodesta toiseen kasvussa. Tähän kysyntään Teerenpeli vastaa jo yli 22 vuoden kokemuksella. Alalle on tullut viime vuosina paljon uusia toimijoita, mikä on jo itsessään kasvattanut kysyntää, pohtii Miika Korpela.  

Teerenpeli Kamppi
www.teerenpeli.com 
Olavinkatu 2, 00100 Helsinki 
puh. 0424 925 260

AUKIOLOAJAT: 
ma-to klo 12-02 
pe-la klo 12-03 
su klo 12-24 
Ikäraja 20v.

Lisätiedot:
Teerenpeli Kamppi

Miika Korpela, ravintolapäällikkö 
041 464 4455, miika.korpela@teerenpeli.com 

Teerenpeli Yhtiöt 
Anssi Pyysing, CEO 
0500 830458 
anssi.pyysing@teerenpeli.com

Liitteenä olevia kuvia voi käyttää vapaasti juttujen yhteydessä. Kuvat: Noora Kaakko. 

Liitetiedostot

Teerenpeli Yhtiöt Oy on innovatiivinen ravintola-, tislaamo- ja panimoalan perheyritys, joka koostuu Teerenpeli- ja Taivaanranta-ravintoloista, Teerenpeli Panimo & Tislaamosta sekä Laivaravintola Teerenrannasta. Teerenpeli Yhtiöiden liikevaihto on yli 10 miljoonaa euroa ja yritys työllistää yli 70 henkilöä. teerenpeli.com

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs