Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Talous » Täydennyskoulutusta hiusalan toimijoille Kotkassa 12.5.

Cursor Oy, Kotkan-Haminan seudun kehittämisyhtiö

Täydennyskoulutusta hiusalan toimijoille Kotkassa 12.5.

Tiedote.
Julkaistu: 24.03.2016 klo 10:18
Julkaisija: Cursor Oy, Kotkan-Haminan seudun kehittämisyhtiö

Kotkassa järjestetään hiusalan täydennyskoulutustapahtuma toukokuussa. Täydennyskoulutus on suunnattu Kotkan-Haminan seudun hiusalan yrittäjille, niin tuoreille kuin pidempään alalla toimineille. Myös hiusalan työntekijät, opiskelijat sekä paluuta hiusalan työhön suunnittelevat henkilöt ovat tervetulleita. Tapahtuma järjestetään torstaina 12.5. klo 13–16 Cursorin tiloissa os. Kyminlinnantie 6, Kotka. Järjestelyistä vastaa Kotkan-Haminan seudun kehittämisyhtiö Cursor.

Kehittämispäivän toteuttamisen yrittäjävaltaisena ja erityisesti yksinyrittävien alana tunnetulle hiusalalle ideoi kotkalainen hiusalan opettaja ja itsekin yrittäjä Mirva Muona, joka toimii päivän vetäjänä. Hiusalan yrittäjyyden tukeminen on nyt erityisen ajankohtaista – alan työturvallisuudesta ja kannattavuudesta keskustellaan paljon.

Koulutuksen teemoja ovat työhyvinvointi ja terveys sekä innovointi ja tuottavuus. Koulutukseen tuodaan uusinta tietoa mm. käsien suojaamisesta. Yhteisessä työpajassa käydään läpi pienyrittäjän mahdollisuuksia lisätä tuottavuuttaan. Koulutuksella haetaan myönteisyyttä, jaksamisen eväitä ja tuottavuutta seudun yrityksiin. Koulutus on osallistujille maksuton.

Ilmoittautumiset Cursorin verkkosivujen tapahtumakalenterin kautta: www.cursor.fi – Tapahtumat ja koulutukset tai suora linkki: http://www.cursor.fi/fi/cursor/tulevia-tapahtumia-ja-koulutuksia/hiusalan-taydennyskoulutustilaisuus

Tapahtuman järjestää Cursor yhteistyössä Mirva Muonan kanssa. Tapahtuma on osa hänen Degree Programme in Design -opintojaan Kymenlaakson ammattikorkeakoulussa. Mirva Muona on hiusalan ammatinopettaja Etelä-Kymenlaakson ammattiopistossa sekä yrittäjä kotkalaisessa pienkustantamo- ja asiantuntijayrityksessä Pikku Reata Oy:ssä. Cursorilla tapahtumasta vastaa Mika Saarinen, joka tukee seudulla 1-3 vuotta toimineiden yritysten toimintaa NYT-palvelun avulla.

NYT-palvelu on perustettu vastaamaan yrityskentästä tulleeseen toiveeseen ohjata nuoria yrityksiä näiden alkuvuosien liiketoimintahaasteissa. NYT-palvelu on avoinna kaikille Kotkan-Haminan seudun vuoden 2012 aikana tai sen jälkeen perustetuille pk-yrityksille, jotka haluavat tehostaa liiketoimintaansa, kannattavuuttaan ja työllistävyyttään. Palvelu on pääasiassa veloituksetonta. Nuoren yrityksen toiminnan tueksi on tarjolla mm. maksuton tilinpäätösanalyysi, jonka avulla yritys voi yhä tehokkaammin seurata ja suunnitella omaa talouttaan.

Lisätietoja hiusalan kehittämisiltapäivästä:

Mirva Muona, Pikku Reata Oy, mirva.muona@pikkureata.fi, 050 586 7107
Mirvan kirjoitus aiheesta Cursorin blogissa: http://www.cursor.fi/fi/blog/kapeaa-makeaa 

Lisätietoja NYT-palvelusta:

Mika Saarinen, Cursor Oy, mika.saarinen@cursor.fi, 040 190 2538, www.cursor.fi/nyt

Liitetiedostot

Cursor Oy, Kotkan-Haminan seudun kehittämisyhtiö vastaa Kotkan, Haminan, Miehikkälän, Pyhtään ja Virolahden kuntien yritysneuvonnasta ja toteuttaa seudun elinkeinokehittämishankkeita. Cursor palvelee Etelä-Kymenlaakson yrittäjiä, yrittäjiksi aikovia ja seudulle asettuvia yrityksiä liiketoiminnan perustamis- ja kehittämisasioissa. Toimipisteemme sijaitsevat Kotkassa Eagle-talossa E18-tien varrella ja Haminan keskustassa Raatihuoneentorilla. Cursorin omistavat seudun kunnat (Kotka, Hamina, Pyhtää, Virolahti ja Miehikkälä) yhdessä alueen teollisuusyritysten ja rahoituslaitosten kanssa.

www.cursor.fi 

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs