Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Talous » Tamperelaiselle Vesitek Oy:lle tunnustusta korkeasta työn laadusta

Uponor

Tamperelaiselle Vesitek Oy:lle tunnustusta korkeasta työn laadusta

Tiedote.
Julkaistu: 27.01.2016 klo 10:52
Julkaisija: Uponor

Laukaalla tiistaina 26.1. Uponorin järjestämässä LVI-alan tapahtumassa palkittiin tamperelainen Vesitek Oy vuoden 2015 Uponor KOTI -jälleenmyyjänä. Jälleenmyyjäverkostoon kuuluu Uponorin kanssa sopimussuhteessa olevia LVI-alan ammattilaisia, joiden työn laatuun voi kuluttaja luottaa.

− Jo perinteeksi muodostunut Vuoden Uponor KOTI -jälleenmyyjä -titteli on vuosittain jaettava huomionosoitus esimerkillisestä Uponor KOTI -asiakaslupauksen mukaisesta toiminnasta, kertoi palkinnon luovuttanut myyntipäällikkö Petri Tuominen Uponorilta. Uponor KOTI -jälleenmyyjäverkostoon kuuluu yli 200 yritystä eri puolilla Suomea. Kaikki verkostossa toimivat jälleenmyyjät on koulutettu Uponor Akatemiassa, joten asiakas voi luottaa siihen, että työn laatu on korkeatasoista.

Uponorin myyntiryhmäpäällikkö Antti Haikka kertoo, että sopimusverkoston jäsenet ovat yleensä Uponorin pitkäaikaisia kumppaneita, joiden ammattimaista työn jälkeä on helppo suositella asiakkaille. Yksi palkitsemiskriteeri onkin asiakkailta saatu palaute.

– Vesitek Oy:n ammattilaiset ovat kouluttautuneet asentamaan useita Uponorin järjestelmiä, joten yrityksen tietotaito on todella monipuolista. Uponorille tulleet asiakaspalautteet yrityksen toiminnasta ovat olleet yksinomaan positiivisia. Yrityksen avainhenkilöillä on ollut aktiivinen ote Uponor KOTI -palvelukonseptissa ja sen kehittämisessä, kertasi Haikka palkitsemisperusteita.

 

Lisätiedot:

Uponor Suomi Oy
Antti Haikka, myyntiryhmäpäällikkö
puh. 020 129 2262
antti.haikka@uponor.com
www.uponor.fi
www.uponorkoti.fi


Vesitek Oy
Juha Ryhänen
puh. 040 553 7358
asiakaspalvelu@vesitek.fi
www.vesitek.fi


Yrityksestä:
Uponor on johtava kansainvälinen yhtiö, joka tarjoaa tuotteita ja ratkaisuja turvalliseen veden jakeluun, energiatehokkaaseen lämmitykseen ja viilennykseen sekä luotettavaan yhdyskuntatekniikkaan. Yhtiö palvelee asuntorakentamisen, teollisuus-, liike- ja julkisen rakentamisen sekä kunnallistekniikan ja ympäristörakentamisen segmenttejä. Uponorin palveluksessa on noin 3 800 henkeä 30 maassa, etupäässä Euroopassa ja Pohjois-Amerikassa. Vuonna 2014 Uponorin liikevaihto ylitti miljardi euroa. Uponor Oyj on listattu Nasdaq Helsingissä. www.uponor.fi


Uponor KOTI on rakentajille ja remontoijille kehitetty palvelu, josta kuluttaja-asiakas voi hankkia kodin kaikki LVI-ratkaisut asennettuna luotettavasti yhdestä paikasta. www.uponorkoti.fi

 

Kuvateksti: Vuoden Uponor KOTI -tunnustuksen vastaanottivat Vesitek Oy:stä Henri Ryhänen (vas.) ja Juha Ryhänen (oik.).

Liitetiedostot

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs