Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Talous » Tampereen Sarka Oy:lle on myönnetty Yhteiskunnallinen yritys -merkki

Suomalaisen Työn Liitto

Tampereen Sarka Oy:lle on myönnetty Yhteiskunnallinen yritys -merkki

Tiedote.
Julkaistu: 09.06.2016 klo 15:08
Julkaisija: Suomalaisen Työn Liitto

Tampereen Sarka Oy:lle on myönnetty Yhteiskunnallinen yritys -merkin käyttöoikeus. Tampereen Sarka Oy on vastuullinen välityömarkkinoiden työnantaja, joka tarjoaa työllistämisjaksoja haastavassa työmarkkina-asemassa oleville henkilöille ja luo näin mahdollisuuksia työllistymiseen avoimille työmarkkinoille tai väylän ammatilliseen koulutukseen.  

Yhteiskunnallisia yrityksiä voi toimia millä tahansa toimialalla yritysmuodosta riippumatta. Suomalaisen Työn Liiton myöntämä Yhteiskunnallinen yritys -merkki auttaa tunnistamaan nämä yritykset luotettavasti. Yhteiskunnallinen yritys -merkin voi saada yritys, joka on perustettu tuottamaan yhteiskunnallista hyvää ja joka käyttää suurimman osan voitostaan yhteiskunnallisen tai ympäristöongelman ratkaisemiseen. Tärkeää on myös liiketoiminnan yhteiskunnallisten vaikutusten osoittaminen ja toiminnan avoimuus.

– Tampereen Sarka Oy on Tampereen kaupungin omistama sosiaalinen yritys. Tarjoamme avustavia palveluita Tampereen kaupungille sekä yksityisille yrityksille ja kotitalouksille. Meiltä voi tilata työntekijän työskentelemään johonkin tiettyyn työtehtävään määräajaksi tai hankkia huoltoryhmältämme huolto-, kunnossapito-, rakentamis-, siivous- tai muuttopalveluita, kertoo Tampereen Sarka Oy:n toimitusjohtaja Katja Piiksi.

– Palveluita ostamalla työllistetään pirkanmaalaisia osatyökykyisiä ja pitkäaikaistyöttömiä henkilöitä. Yrityksemme ei tavoittele voittoa, vaan kaikki liiketoimintamme mahdollinen ylijäämä käytetään työllistämisen hyväksi. Olemme ylpeitä toiminnastamme ja haimme Yhteiskunnallinen yritys -merkkiä kertomaan yhteistyökumppaneillemme toimintamme tuottamasta yhteiskunnallisesta hyvästä, jatkaa Piiksi.  

– Yhteiskunnallinen yritystoiminta on tärkeää sillä mm. Tampereen Sarka toimii laaja-alaisesti ja voittoa tavoittelematta yhteiskunnallisten haasteiden parissa pyrkien luomaan työllistymismahdollisuuksia niille, joille työllistyminen voi olla vaikeaa.  Tällainen toiminta on tärkeää pohdittaessa suomalaisen hyvinvointivaltion tulevaisuutta. Yhteiskunnallinen yritys tekee hyvää ja jakaa hyvää. On hienoa saada Tampereen Sarka Yhteiskunnallinen yritys -merkin käyttäjäksi, sanoo Brand Manager Niina Ollikka Suomalaisen Työn Liitosta.

Lisätietoja

Katja Piiksi, toimitusjohtaja, Tampereen Sarka Oy, p. 040 806 2789, katja.piiksi@tampereensarka.fi

Niina Ollikka, Brand Manager, Suomalaisen Työn Liitto, 040 674 8773, niina.ollikka@suomalainentyo.fi

www.tampereensarka.fi

Liitetiedostot

Suomalaisen Työn Liitto on asiantuntijaorganisaatio, jonka tehtävänä on edistää suomalaisen työn arvostusta ja menestystä. Yhteiskunnallinen yritys -merkin saaneet yritykset ratkovat liiketoiminnallaan yhteiskunnallisia tai ympäristöongelmia. Ne käyttävät suurimman osan voitostaan yhteiskunnallisen tavoitteensa edistämiseen. http://suomalainentyo.fi/yhteiskunnallinen-yritys/

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs