Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Talous » Talvidieseliä kaikilta ABC-asemilta 1.11.2011 alkaen

SOK

Talvidieseliä kaikilta ABC-asemilta 1.11.2011 alkaen

Tiedote.
Julkaistu: 17.10.2011 klo 09:00
Julkaisija: SOK

S-ryhmään kuuluvan ABC-ketjun asemilla siirrytään talvidieselin myyntiin koko Suomessa ensimmäinen marraskuuta mennessä. Pohjoisen asemilla siirtyminen tapahtuu jo aikaisemmin ja koko ABC-ketjun siirtyminen talvidieseliin toteutetaan 1.11. mennessä. ABC-ketjun myymän talvilaatuisen dieselin alin varastointilämpötila on -29 astetta ja se toimii dieselmoottoreissa -34 asteen pakkasiin saakka. Talvidieseliin siirtymisen merkkinä aseman dieselpistoolin yläpuolella on Talvidiesel -tarrat.

– Ilmojen kylmenemistä on vaikea ennustaa, ja voi olla vaikeaa ajaa auton tankki tyhjäksi juuri sopivasti pakkasten kiristyessä. Halusimme, että asiakkaamme voivat turvallisin mielin odotella talvikelejä, ja tankata talviolosuhteisiin sopivaa dieseliä miltä tahansa ABC-ketjun asemalta. Osalle asemista ajetaan talvilaatua jo nyt. Talvilaatua saadaan täällä etelässäkin marraskuun alkuun mennessä, ABC polttonestekaupan kehitysjohtaja Tiina Vehmala-Viksten toteaa.

Pakkasten kiristyessä on ABC-asemilla varauduttu myös arktisen laadun dieselin myyntiin. Arktinen laatu tulee ilman lämpötilan niin vaatiessa myyntiin seitsemälle ABC-asemalle 4- ja 5- tielle Viitasaaren pohjoispuolelle. ABC-ketjun myymän arktisen laadun dieselin alin varastointilämpötila on -40 astetta ja alin käyttölämpötila -44 astetta.

 

Lisätietoja:

Tiina Vehmala-Viksten, kehitysjohtaja, SOK ABC-ketjuohjaus, puh. 010 76 80810, 050 388 3184, tiina.vehmala-viksten@sok.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs