Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Talous » Taloustilanne ei latista rekrytoijia Kotkan-Haminan seudulla

Cursor Oy, Kotkan-Haminan seudun kehittämisyhtiö

Taloustilanne ei latista rekrytoijia Kotkan-Haminan seudulla

Tiedote.
Julkaistu: 01.10.2015 klo 10:38
Julkaisija: Cursor Oy, Kotkan-Haminan seudun kehittämisyhtiö

Kotkan-Haminan seudulle haetaan uusia osaajia yhteistuumin.

Kotkan-Haminan seudun toimijat hakevat yhteisen markkinointikampanjan avulla uusia osaajia alueelle. Kampanjan toteuttamisessa ovat mukana Kotkan kaupunki, Wise Group Finland Oy, Google, Data Group Kotka, ravintola Wanha Fiskari ja Kymenlaakson sairaanhoito- ja sosiaalipalvelujen kuntayhtymä Carea sekä Kotkan-Haminan seudun kehittämisyhtiö Cursor, joka vastaa myös kampanjan koordinoinnista.

Osana seudun elinkeinomarkkinointia, Raw by nature – Luonnostaan vahva Kotkan-Haminan seutu, toteutetaan kampanja, johon sisältyy etusivun mainos sunnuntain 4.10. Helsingin Sanomissa, markkinointia sähköisissä kanavissa ja pääkaupunkiseudun osaajille suunnattu tilaisuus Silakkamarkkinoiden aikaan 6.10. Kauppatorin rantaan ankkuroidulla Vivan-kaljaasilla.

”Toistakymmentä uutta työpaikkaa tarjolla on kova sanoma näinä aikoina, jolloin palstatilat täyttyvät lähinnä vastakkainasettelusta, apatiasta ja epävarmuustekijöistä”, toteaa Cursorilla palvelujohtajana toimiva Jouni Eho. ”Googlen palvelinkeskus Haminassa on kasvanut ja kasvaa edelleen. Suomen johtava suunnittelutoimisto Wise Group haluaa uusia osaajia kasvuunsa. Myös julkinen sektori palkkaa väkeä”.

"Kotka on kuitenkin suhteellisen pieni talousalue ja siitä syystä erikoistunutta ja pitkälle koulutettua henkilökuntaa on useille korkeaa koulutustasoa vaativille aloille hyvinkin vaikeaa löytää. Vastavalmistuneiden palkkaamisen lisäksi ainoaksi tavaksi näille yrityksille kasvaa Kotkassa jää siis rekrytointi talousalueen ulkopuolelta. Tämä vaatii kuitenkin aina poikkeuksellista ja suurta medianäkyvyyttä. Sitä nyt tarjottu mahdollisuus yhteisrekrytointiin juuri tarjoaa ja on näkyvyydeltään korkeinta mahdollista tasoa, mitä saatavilla on”, sanoo varatoimitusjohtaja Harri Tinkanen Wise Group Finland Oy:stä. ”Aina kun henkilökuntaa rekrytoidaan oman talousalueen ulkopuolelta, kyse ei ole pelkästään yrityksen ja sen tarjoamien mahdollisuuksien myynnistä hakijalle, vaan samalla on erittäin tärkeää myydä myös yrityksen kotipaikkakuntaa eli tässä tapauksessa Kotkaa. Myös tämä toteutuu erinomaisesti tässä kampanjassa ja siksi Wise Group on siinä mukana."

Vahva, tuore, särmikäs Kotkan-Haminan seutu – RAW by nature

Kotkan-Haminan seudun elinkeinomarkkinoinnin tärkein tavoite on alueen vetovoiman kasvattaminen ja uusien yritysten, osaajien ja investointien houkuttelu. Yhteisen ja yhtenäisen markkinoinnin avulla kasvatetaan seudun tunnettuutta ja vetovoimaa uusien yritysten ja investointien houkuttelemiseksi alueen ulkopuolelta. Kun huomio saadaan suuntautumaan alueelle, kanavoituu se useiden eri toimijoiden ja tekijöiden hyödyksi seudulla.

RAW by nature – Luonnostaan vahva on elinkeinomarkkinoinnin konseptin ydin. Konseptiin kiteytyy Kotkan-Haminan seudun jäljittelemätön olemus, tekemisen tapa ja lupaus vahvuudesta, tuoreudesta ja särmästä, jota ei muualta löydy.

Lisätietoja:

www.kotkanhaminanseudulle.fi

Mia Hämäläinen, markkinointi- ja myyntipäällikkö, Cursor Oy, puh. 040 190 2541, mia.hamalainen@cursor.fi

(soittopyynnön voi tarvittaessa jättää myös tekstiviestillä)

Liitetiedostot

Cursor Oy, Kotkan-Haminan seudun kehittämisyhtiö vastaa Kotkan, Haminan, Miehikkälän, Pyhtään ja Virolahden kuntien yritysneuvonnasta ja toteuttaa seudun elinkeinokehittämishankkeita. Cursor palvelee Etelä-Kymenlaakson yrittäjiä, yrittäjiksi aikovia ja seudulle asettuvia yrityksiä liiketoiminnan perustamis- ja kehittämisasioissa. Toimipisteemme sijaitsevat Kotkassa Eagle-talossa E18-tien varrella ja Haminan keskustassa Raatihuoneentorilla. Cursorin omistavat seudun kunnat (Kotka, Hamina, Pyhtää, Virolahti ja Miehikkälä) yhdessä alueen teollisuusyritysten ja rahoituslaitosten kanssa.

www.cursor.fi 

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs