Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Talous » Taloushallinnon täydennyskoulutusta tarjolla verkossa

Hämeen ammattikorkeakoulu HAMK

Taloushallinnon täydennyskoulutusta tarjolla verkossa

Tiedote.
Julkaistu: 25.04.2012 klo 09:04
Julkaisija: Hämeen ammattikorkeakoulu HAMK

Hämeen ammattikorkeakoulussa (HAMK) alkaa toukokuussa kirjanpito- ja tilinpäätösosaamisen täydennyskoulutus joustavasti verkko-opintoina. KirjanpitoPassi-koulutus on laajuudeltaan kahdeksan opintopistettä ja sen voi suorittaa joko kokonaan tai osittain verkossa.

KirjanpitoPassilla syvennetään tai kerrataan kirjanpidon tietoja ja taitoja sekä päivitetään nykyistä osaamista. Koulutus on suunnattu eri yrityksien ja yhteisöjen taloushallinnon tehtävissä toimiville, yrittäjille sekä tilitoimistossa työskenteleville henkilöille. Kouluttajana toimii riskienhallintapäällikkö, HM Marjatta Kariniemi, jolla on yli 20 vuoden monipuolinen työkokemus taloushallinnon alalta.

KirjanpitoPassin sisältö rakentuu kolmesta osasta, ”Kirjanpito 3 op”, ”Kirjanpito ja tilinpäätös 3 op” ja ”Arvonlisävero 2 op”, jotka voi suorittaa joko kokonaisuutena tai yksittäisenä kurssina. Opiskelu tapahtuu pääosin verkossa ja vain koulutuksen ensimmäisenä lähipäivänä kokoonnutaan lähitapaamiseen, jossa perehdytään mm. verkkotyövälineiden käyttöön. Koko passin voi halutessa myös suorittaa verkossa.

Verkkokoulutus tarjoaa joustavan ajasta ja paikasta riippumattoman opiskelutavan. Aiemmin toteutetut taloushallinnon verkkokurssit ovat keränneet erinomaista opiskelijapalautetta.

KirjanpitoPassi-koulutuksen ensimmäinen lähipäivä järjestetään 14.5.2012. Ilmoittautuminen koulutukseen on 4.5.2012 mennessä osoitteessa www.hamk.fi/ilmoittaudu (kts. Yrittäjyys ja liiketoimintaosaaminen).
 
Lisätietoja
Täydennyskoulutuspäällikkö Sari Hanka, puh. (03) 646 3417 tai sp. etunimi.sukunimi@hamk.fi  
Koulutussuunnittelija Tanja Erkkilä, puh. (03) 646 3413 tai sp. etunimi.sukunimi@hamk.fi.

Tiedotus / Hämeen ammattikorkeakoulu ja Hämeen ammatti-instituutti
Visamäentie 35 A, PL 230
13101 Hämeenlinna
sp. tiedotus@hamk.fi, p. (03) 6461 (vaihde)

www.hamk.fi

HAMK kuuluu ammattikorkeakoulujen strategiseen FUAS-liittoumaan yhdessä LAMKin ja Laurean kanssa.

www.fuas.fi


Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs