Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Talous » Suomi tarvitsee myyntiosaajia!

Haaga-Helia ammattikorkeakoulu

Suomi tarvitsee myyntiosaajia!

Kutsu.
Julkaistu: 11.04.2016 klo 15:35
Julkaisija: Haaga-Helia ammattikorkeakoulu

Tervetuloa seuraamaan Best Seller Competition 2016 –tapahtumaa torstaina 14.4. klo 14.00-16.45 Haaga-Helian Pasilan kampukselle sekä tapaamaan myyntiosaamisen kehittämisestä kiinnostuneiden yritysten edustajia ja tulevia myynnin ammattilaisia.

Best Seller Competition on suunnattu korkeakoulutasoisille myyntityön opiskelijoille. Kilpailun tavoitteena on ammattimaisen myyntityön arvostuksen nostaminen sekä Suomen talouselämällekin tärkeän myyntiosaamisen kehittäminen. Kilpailun järjestäjinä toimivat Haaga-Helia ammattikorkeakoulu ja Turun ammattikorkeakoulu vuorovuosina. Kilpailu järjestetään tänä keväänä jo seitsemännen kerran.


Tänä vuonna kilpailijat ovat Haaga-Helian, Turun ja Tampereen ammattikorkeakoulujen opintojen loppuvaiheessa olevia tutkinto-opiskelijoita. Kilpailuun osallistuvat opiskelijat opiskelevat yllä mainituissa korkeakouluissa tradenomeiksi tai insinööreiksi. Varsinaista kisapäivää on edeltänyt kilpailuun valmentavalle opintojaksolle osallistuminen ja Best Seller Competitionissa opiskelijat kilpailevat tavoitteellisen myyntikeskustelun ja asiakkaan kohtaamisen taidoissa.

Kilpailun mahdollistavat hieno joukko suomalaisen myyntiosaamisen kehittämisestä kiinnostuneita yrityksiä. Myyntikilpailu toteutetaan yritysmyynnin roolipelinä. Tämän vuoden kilpailussa opiskelijat toimivat pääsponsori Dellin Boomi-sovellusintegraattorin myyjinä. Aamupäivällä järjestettävien alkuerien ostajan profiiliin voit tutustua täällä. Iltapäivän finaali järjestetään yleisötilaisuutena, johon olet lämpimästi tervetullut!

 

Sari Uusitalo, Myyntijohtaja Dell Suomi: ”Dell Suomi hengittää myynnistä ja panostamme myyjien kehittymiseen, jossa tärkeintä on asiakkaan liiketoiminnan ymmärrys ja asiakassuhteiden syventäminen. Myyntityö on ensikädessä ihmisten kohtaamista sekä arvon tuottamista asiakkaalle. Dell ja Haaga-Helia ovat tehneet yhteistyötä jo useamman vuoden ajan. Tänä vuonna halusimme konkreettisesti vaikuttaa myyntityön arvostuksen nostamiseen, herättää paloa myyntityötä kohtaan ja tavata tulevaisuuden myyntiammattilaisia rekrytointimielessä.”


Kilpailutilanteen kuvaukseen, ammattikorkeakoulujen valmennukseen sekä myyntiosaamiseen liittyvään keskusteluun voi tutustua nettisivuillamme ja sosiaalisen median kanavissamme Facebookissa ja Twitterissä.

 

Lisätietoa tapahtumasta antaa Haaga-Heliassa Best Seller Competition 2016-tapahtuman johtaja Pia Hautamäki, puh. 040 4156827, pia.hautamaki@haaga-helia.fi. Samalla voit ilmoittautua mukaan seuraamaan kilpailun finaalia.

 

Tervetuloa nauttimaan finaalin jännittävästä tunnelmasta paikan päälle Haaga-Helian Pasilan kampukselle osoitteeseen Ratapihantie 13, Pasila. Ilmoittautumiset kilpailunjohtajalle.

Haaga-Helia ammattikorkeakoulu kouluttaa liike-elämän ja palveluelinkeinojen asiantuntijoita sekä tutkii ja kehittää näihin aloihin liittyvää osaamista ja toimintaa. Koulutusalamme ovat liiketalous, tietotekniikka, hotelli-, ravintola- ja matkailuala, johdon assistenttityö, toimittajakoulutus, liikunta-ala sekä ammatillinen opettajankoulutus. Haaga-Helian 10 500 opiskelijaa luovat työelämäverkostoja jo opiskeluaikanaan. Opiskelijoita tukee noin 650 työntekijän korkeatasoinen kansallinen ja kansainvälinen osaaminen. 

 

 

 

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs