Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Talous » Suomi sai Zalando Lounge -sovelluksen ensimmäisenä Pohjoismaana

Zalando

Suomi sai Zalando Lounge -sovelluksen ensimmäisenä Pohjoismaana

Tiedote.
Julkaistu: 10.05.2016 klo 12:00
Julkaisija: Zalando

Zalando on julkistanut Suomessa ja kuudessa muussa Euroopan maassa Zalando Lounge -sovelluksen, joka tekee kampanjaostosten tekemisestä entistä vaivattomampaa.

Zalando Lounge on Zalandon muotikampanjoihin keskittyvä palvelu, jonka kautta voi ostaa tunnettujen tuotemerkkien tuotteita huomattavin alennuksin rajoitetun ajan. Palvelu toimi aiemmin vain erillisen nettisivun kautta, mutta nyt se on saatavilla myös sovelluksena. Zalando Lounge -sovellus julkaistiin Suomessa ennen muita Pohjoismaita, ja myös Loungen nettisivu otettiin Suomessa ensimmäisenä Pohjoismaana käyttöön vuonna 2013.

Sovelluksesta voi tehdä ostoksia suoraan oman Zalando-käyttäjätilin avulla. Sovellus myös lähettää ilmoituksia muotikampanjoiden alkamisesta ja uusista tarjouksista. Lisäksi sovellus voi tehdä kalenterimerkintöjä ja muistutuksia kampanjoiden alkamisesta ilman, että ne tarvitsisi itse kirjata kalenteriin ylös. Tällä hetkellä Zalando Lounge -sovellus on saatavilla iOS-laitteille.

– Zalando ei ole ainoastaan muodin verkkokauppa, vaan myös Euroopan nopeimmin kasvava teknologiayritys. Vastaamme omasta teknologiakehityksestämme, kuten nyt tehdystä Zalando Lounge -sovelluksesta. Zalando Lounge on valtavan suosittu ja meillä on paljon asiakkaita, jotka laittavat herätyskellon soimaan suosikkibrändiensä kampanjoiden alkaessa, kertoo Zalando Loungesta vastaava Vice President Martin Rost.

Zalando Lounge on yksi esimerkki Zalandon visiosta, jonka mukaan Zalando on alusta, joka tuo sekä brändit, yhteistyökumppanit että asiakkaat yhteen.

Lisätietoja:

Sigrid Dalberg-Krajewski
Corporate Communications Manager, Nordics
sigrid.dalberg-krajewski@zalando.se
+49 152 56 77 20 51

Zalando

Zalando (https://corporate.zalando.com) on Euroopan johtava muodin verkkokauppa ja muotiteknologiatalo, jossa yhdistyy muodin asiantuntijuus sekä uusin online-teknologia. Zalando tarjoaa laajan valikoiman vaatteita, kenkiä ja asusteita, jotka toimitetaan ilmaiseksi ja jotka on mahdollista palauttaa kuluitta. Yli 1500 valmistajan merkkivalikoimaan kuuluu tunnettuja suosikkivalmistajia, designer-kokoelmia ja paikallisia brändejä sekä Zalandon omia merkkejä. Zalando toimii Euroopassa 15 maassa ja toimittaa tilaukset tehokkaasti kolmen Saksassa sijaitsevan keskusvarastonsa kautta. Zalando kehittää itse omaa verkkokauppa-alustaa kahdessa teknologiakeskuksessaan Dublinissa ja Helsingissä. Kesällä 2015 avattu Helsinki Tech Hub on avainasemassa Zalandon mobiiliin räätälöityjen palveluiden kehittämisessä. Zalandon verkkokaupassa käy yli 131 miljoonaa kävijää kuussa, joista 59 prosenttia käyttää sivustoa mobiilisti. Vuonna 2015 Zalandolla oli noin 17,2 miljoonaa aktiivista asiakasta.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs