Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Talous » Suomessa asuva hollantilainen panimomestari loi maailman parhaat belgialaiset oluet

Diamond Beverages Oy

Suomessa asuva hollantilainen panimomestari loi maailman parhaat belgialaiset oluet

Tiedote.
Julkaistu: 07.09.2016 klo 10:18
Julkaisija: Diamond Beverages Oy

World Beer Awards -kilpailussa Lontoossa palkittiin 11.8 kunkin olutmaan parhaat oluet. Suomessa pitkään asuneelle Ronald de Waalille tämä oli ristiriitainen hetki. Hollantilaisen Ronaldin oluet nimittäin nimettiin maailman parhaiksi belgialaisiksi oluiksi. Hetken hämmennyksen jälkeen hän totesikin: ”Belgialla on hyvin pitkä ja rikas oluthistoria ja siellä tehdään maailman laadukkaimpia oluita joten on hienoa saada tunnustus parhaana belgialaisena.”

Maailmankansalaisena Ronald on todellinen nomad-brewer. Hän toimii vierailevana panimomestarina kullekin tuotteelleen parhaiten sopivassa pienpanimossa. Ronaldin Flying Dutchman Brewing Companyn hauskasti nimetyt uudet IPA ja stout Tree Hugging Wood Chopping Mother-nature Loving IPA ja More Complicated than your Girlfriend Stout on pantu Belgiassa joten ne kantavat siis titteliä: Best Belgian IPA and Best Belgian Stout. 

 Ronald de Waal on Hollannin lahja Suomen olutkulttuurille. Pitkään Suomessa asunut Ronald on craft-oluiden pioneeri. Hän pani ensimmäiset jännittävät ja maukkaat oluensa jo 25 vuotta sitten. Oluen tuntijat muistelevat lämmöllä Bergzigtiä, joka löi valjuun lageriin tottuneet suomalaiset ällikällä vuonna 1994.

Diamond Beer Oy:n perustanut Ronald teki pitkän päivätyön suomalaisen olutkulttuurin kehittäjän kunnes myi yrityksen vuonna 2008 ja vietti seuraavat 6 vuotta tien päällä haistellen ja maistellen maailman makuja.

Viime vuonna Ronald palasi Suomeen ja oluiden pariin perustaen The Flying Dutchman Brewing Companyn. Ronaldin uudet oluet kuten Tree Hugging Wood Chopping Mother-nature Loving IPA, More Complicated than your Girlfriend Stout, More Dry and Sour than your Mother in Law Saison, Flower Power Hippy Dippy All Things Pretty American Amber, Black is Black and I Want my Baby Back Black Rye IPA, Big Bold Marigold Flower Power Apple Sour ja Rose Hipped Hibiscus Dipped Flower Power Funky Sour ovat tarjolla asiansa taitavissa ravintoloissa ja myymälöissä.

Lisätietoja

Ronald de Waal

050 594 7027

ronald@flyingdutchmanbrewingcompany.com

www.flyingdutchmanbrewingcompany.com

Liitetiedostot

Diamond Beverages on vuonna 1998 perustettu Suomen johtava erikoisoluiden maahantuontiin keskittynyt yritys. Laajasta tuotesalkusta on oluita saatavilla niin päivittäiskaupoista, Alkoista kuin hyvin varustetuista anniskeluravintoloista.

Lisätietoja www.diamondbeverages.fi 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs